Declaratia lui Adrian Nastase

Declaratia lui Adrian Nastase

0 58

Omul intelligent, dar cam infatuat, care este Adrian Nastase, comenteaza declaratia basesciana ironic: „Un fleac, i-am ciuruit” arata mentalitatea unui presedinte al tuturor romanilor
Adrian Nastase a declarat ca trebuie privite critic rezultatele, insa lucrurile trebuie luate asa cum sunt. Nastase nu a scapat ocazia de a ironiza declaratia presedintelui de dupã anunþarea exit-poll-urilor si afirmatiile unor lideri ai PD-L.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a spus ca trebuie privite cu seriozitate posibilele fraude. De asemenea Nastase spune ca partidul ar trebui sa se gandeasca la strategia urmatoare.
„Trebuie sa luam lucrurile asa cum sunt, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa privim critic la rezultate. Faptul ca numarul voturilor anulate este de doua ori mai mare decat distanta care ar separa cei doi candidati deja spune mult. Ramane de vazut ce vor face colegii si ce strategie vor adopta in perioada urmatoare. Pe toata durata campaniei au fost numeroase neregularitati”.
Nastase a marturisit ca a fost rezervat in momentul anuntarii rezultatelor exit-poll-urilor deoarece stia ca pot fi modificari inainte de inchiderea urnelor.
„Stiind ca rezultatul exit-poll-ului viza doar rezultatele de la ora 19,00 am fost ceva mai circumspect. Pornind de la corectitudinea exit-poll-urilor de la turul intai, colegii mei au considerat ca au invins”, a declarat Nastase, care insa a fost rezervat sa faca o comparatie cu situatia din 2004.
Nastase a spus ca presedintele care va fi ales trebuie sa ia in considerare si numarul de voturi obtinut de contracandidatul sau:
„Am inteles de la Adriean Videanu ca au invins cetatenii si Traian Basescu. Au fost cinci milioane de votanti pentru Basescu si cinci milioane pentru Mircea Geoana. Sa inþelegem de acum inainte ca cei care au votat cu Mircea Geoana nu mai sunt cetatenii Romaniei? „.
Nastase a fost ironic mai ales in legatura cu afirmatia lui Basescu: “Un fleac, i-am ciuruit!”. El a afirmat ca, din punctul sau de vedere, aceasta arata „mentalitatea unui preºedinte al tuturor romanilor”.
Nu mi-e dreg Nastase, dar nu-i pot nega inteligenta mult superioara, data si de o pregatire intelectuala adecvata, fata de matelotul care sta agatat de arboreal trinchet.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.