Decernarea Premiilor „Femina VIP

Decernarea Premiilor „Femina VIP

0 112

In luna octombrie, s-a incheiat etapa inscrierii si depunerii dosarelor pentru cea de-a V-a editie a Proiectului Femina VIP, initiat cu mai multi ani in urma de Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov.


Premiul „Femina Vip Brasov” va incununa femeile care prin munca, pasiune, perseverenta, talent au contribuit, in mod remarcabil la dezvoltarea comunitatii brasovene si aprecierea ei pe plan national si international.


Editia din acest an a FEMINA VIP a fost organizata de Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov in parteneriat cu Consiliul Judetean Brasov; Consiliul Local si Primaria Brasov, Opera Brasov; Camera de Comert si Industrie Brasov


?


Gala Femina VIP


Vineri, 30 noiembrie 2007, Opera Brasov va fi gazda celor peste 300 de invitati, care si-au anuntat participarea la la gala Femina Vip.


Conform traditiei, AFAFCI a invitat la Festivitatea de premiere, alaturi de partenerii sai, doamne din cadrul Coalitiei Asociatiei Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA) si reprezentante ale CIPE Romania.


Programul evenimentului:


Vineri , 30 noiembrie, Opera Brasov, ora 19.00: ?Gala laureatelor


Sambata, 1 decembrie, Galeriile Orizont 3000 – Complex City, orele 09.30-12.30: Concluzii Femina VIP; Masa rotunda.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.