Dealul Melcilor – promenada ursilor

Dealul Melcilor – promenada ursilor

0 75

Ursii, de acuma brasoveni, s-au hotarat pesemne sa treaca la un schimb de experienta cu oamenii. Daca acestia invadeaza natura cu mizeria lor, de ce nu s-ar intampla si invers?
Astfel ursii si-au stabilit ca promenada nocturna zona Dealul Melcilor, bagand spaima printre locuitorii de acolo, caci ei nu au pungi de plastic si peturi pe care sa le lase, ca oamenii, la locul distractiei.
Asa ca, de la lasarea serii si pana se trezeste soarele sa rasara, ursii se plimba prin gradinile oamenilor si pe strazile Karl Lehman, Jepilor si ce mai exista prin zona, cautand de ale gurii, ca apoi, probabil, sa circule in plimbarile recomandate si oamenilor dupa mese copioase.
Pe locuitorii din zona ii inteleg in frica lor, caci nu este usor si placut sa te trezesti cu ursul la geam sau la usa.
Si in acest sens, autoritatile ar trebui sa ia decizii chiar radicale pentru prevenirea unor accidente grave
Iata ce a declarat Flavius Barbulescu, sef serviciu Gestionare a Animalelor din Primaria Brasov:
“Organizam actiuni de patrulare in fiecare seara, pentru a proteja si indeparta oamenii de animale. Se aplica amenzi intre 1.000 si 1.500 lei amatorilor de fotografii cu ursii de la containere.”
Dar nimeni nu vine cu o solutie.radicala si care sa ofere multumire si liniste locuitorilor din zona, nici macar acum, in campania electorala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.