Dealer SSangYong la Brasov

Dealer SSangYong la Brasov

0 92

Conform Ziarului Financiar Grupul de firme israelian din domeniul auto New Kopel intentioneaza sa deschida in urmatoarele doua luni patru dealership-uri SsangYong in orasele Iasi, Cluj, Brasov si Timisoara. In prezent, marca sud-coreeana este reprezentata printr-un singur centru aflat la Bucuresti, iar la inceputul lunii decembrie va fi inaugurat showroom-ul din Iasi, apoi urmand a fi realizat la Brasov un centru. Grupul New Kopel este format din firme cu activitati in domeniul leasingului operational, inchirierea de masini, management de flote, import si distributie auto
„La inceputul lunii decembrie, New Kopel Group impreuna cu partenerul NEC vor inaugura la Iasi primul dealership al marcii SsangYong din teritoriu. Este primul pas in strategia de a dezvolta la nivel national o retea de distributie pentru marca SsangYong. Demersul nostru va continua curand cu extinderea regionala in orasele Brasov, Cluj si Timisoara”, a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Dudy Perry.
New Kopel este reprezentant SsangYong de la jumatatea acestui an, cand a preluat importul marcii de la AutoItalia. In prezent, este disponibil la vanzare doar modelul Korando, iar de la inceputul anului viitor va fi adus noul Action Sport.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.