Dealer brailean prins la Brasov

Dealer brailean prins la Brasov

0 70

Traficul cu droguri pare o afacere banoasa si rentabila, o dovedeste faptul ca sunt arestati intr-una detinatori si consumatori de asemenea “produse”, dar in locul lor apar altii si altii, de varste tot mai mici. Mai grav este faptul ca vin la Brasov traficanti de droguri din alte parti ale tarii, asa cum o dovedeste si cazul pe care il voi prezenta, asa cum l-am aflat de la cei ce lupta impotriva acestui flagel.
Un tanar brailean a fost prins in flagrant de poliþistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din Brasov in timp ce incerca sa vanda niste hasis, adica un drog relativ usor, dar tocmai bun pentru un inceput care sa continue cu prafuri sau injectii tot mai tari.
Braileanul avea drogurile de la un alt dealer din Braila, de rang “superior” probabil si cu cativa catelandri incepatori in subordine. Partea nostima a povestii este faptul ca acesta este cunoscut sub porecla de Bula.
Drogurile erau aduse din Spania.
O alta varianta arata ca cel prins la Brasov ar fi brasovean si s-ar fi predat fostului sau profesor de la facultate, ceea ce i-a facilitat judecarea in stare de libertate.
Politistii brasoveni, in colaborare cu cei din Braila, l-au prins in flagrant si pe acest Bula, in timp ce incerca sa vanda 800 de grame de hasis.
Bula a fost arestat preventiv, in timp ce tanarul prins la Brasov este cercetat in libertate.
Cei doi sunt cercetati pentru trafic de droguri si risca cativa ani buni de inchisoare.
Din pacate, legislatia romana este prea permisiva cu acest flagel. Si cum sa fie altfel, daca insasi fiica presedintelui – broasca este interesata in legalizarea formelor usoare de droguri?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.