De unde se descarcă declarațiile pe proprie răspundere, pentru încadrarea în prevederile...

De unde se descarcă declarațiile pe proprie răspundere, pentru încadrarea în prevederile ordonanței militare, privind deplasarea persoanelor?

0 94

Vă informăm că este activă platforma electronică formular.sts.ro  pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator. Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale le permite cetățenilor să completeze de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salveze documentele în format PDF. Menționăm că documentele necesită semnătura olografă pentru autentificarea acestora. Este foarte important de menționat că datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului. Pe timpul verificărilor făcute de autorități, persoanele pot prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de angajator direct . În cazul platformei formular.sts.ro completarea datelor se realizează anterior generării și descărcării documentului în format PDF.

Precizare

De pe platorma stirioficiale.ro pot fi descărcate în continuare modelele declarațiilor pe proprie răspundere (https://bit.ly/2UCPf9e ) / adeverințe angajator (https://bit.ly/3aC2BJq ), în format PDF, care pot fi completate ulterior descărcării fișierelor.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.