,,De sarbatori, fiti in siguranta!”

,,De sarbatori, fiti in siguranta!”

0 574
Politistii au descins la mall. Nu pentru a cerceta vreo infractiune ci pentru a-i informa pe brasoveni cu privire la masurile de siguranta impotriva hotilor. Acestia vor incerca sa profite de inghesuila din magazine pentru a-si buzunari victimele. Sute de pliante cu informatii utile au fost impartite cu ocazia actiunii „De sarbatori fiti in siguranta!” desfasurata de catre oamenii legii.
In perioada de maxima aglomeratie in toate magazinele, cele mai vinate de infractori sunt buzunarele cu banii pentru cumparaturi. Politia ii indeamna pe clienti sa-si ia toate masurile de precautie pentru a evita acest gen de infractiuni. Comisarul Baciu George- le recomanda brasovenilor sa fie foarte atenti la persoanele din jurul lor, la mediul in care se afla, sa isi puna sumele de bani sau cardurile in locuri greu accesibile, nu buzunare la spate sau laterale.
Multe alte informatii utile au ajuns la trecatori prin intermediul pliantelor pe care politistii le-au impartit in mall.
Actiunea de prevenire a furturilor intitulata „De sarbatori fiti in siguranta!” a fost desfasurata de politistii din Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.