De săptămâna viitoare, călătoria cu mijloacele de transport în comun va respecta...

De săptămâna viitoare, călătoria cu mijloacele de transport în comun va respecta orarul de vară

0 77

Începând din data de 18 iunie, RATBV va modifica orarul opririi în stațiile mijloacelor de transport în comun, potrivit solicitărilor existente pe perioada verii. De aceea, se modifică orarele de circulaţie de pe traseele 5, 6, 17, 23, 23B, 32, 36, 50 şi 52. De asemenea, începând cu aceeaşi dată va fi modificat şi graficul de circulaţie al liniei 31, pentru a se realiza corelarea acestuia cu orarul liniei 32, ambele linii deservind zona Valea Cetăţii.
Noile orare de circulaţie vor fi afişate, începând din cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie a.c., pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“ şi în toate staţiile de pe traseele liniilor menţionate. Pentru evitarea oricărei confuzii, afişele cu noile orare vor purta menţiunea „Valabil din data de 18 iunie 2019“.

„Având în vedere cererea de transport, RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 17 iunie a.c., a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare ale unei zile de duminică”, anunţă RATBV SA.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.