De pe taraba cu viruși – citiți ce zice premierul!

De pe taraba cu viruși – citiți ce zice premierul!

3 299
3D illustration of Coronavirus, virus which causes SARS and MERS, Middle East Respiratory Syndrome

LUDOVIC ORBAN „VOR FI MODIFICARI CONSTITUTIONALE, VOM LEGIFERA RESTRICTII SOCIALE”. „COVID-19 CEA MAI MARE PANDEMIE DIN ISTORIA OMENIRII

Ludovic Horban:
„Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a transmis ca e necesara pastarea distantarii sociale cel putin pana in anul 2022. Ne-au avertizat ca vor veni noi valuri de coronavirus si trebuie sa fim pregatiti. De aceea imediat dupa eradicarea pandemiei actuale vom legifera restrictii de libertati sociale mai intai pana la sfarsitul anului 2020.
Vom pune in aplicare si recomandarea OMS de a segmenta populatia pe intervale de varsta si a izola persoanele in varsta si cele cu boli cronice cel putin pana la aparitia vaccinului.
Nu stiu daca le vom izola in case sau in centre speciale. Vom schimba legislatia si la locurile de munca pentru a nu se intersecta persoanele pe care le consideram vulnerabile cu cele mai putin vulnerabile.
Purtarea mastilor si manusilor va deveni obligatorie cel putin pana la sfarsitul anului 2020 in mediul public, va fi lege..
Pregatim si Legea Vaccinarilor conform recomandarilor OMS si se vor emite certificate anuale pentru toti cetatenii.
Nu stiu inca daca vom mentine permisele speciale pentru deplasarile publice, dar o vom face daca e necesar.
Va fi mai dificil cu vacantele, va trebui sa introducem restrictii inclusiv in parcuri sau iesiri la iarba verde, dar le vom face prin lege nu prin ordonante militare.
Competitiile sportive se vor juca fara public cel putin pana la aparitia vaccinului. Cert este ca vor fi facute cateva modificari constitutionale, va fi un nou mod de viata sociala legiferat, nimic nu va mai fi ca inainte. Este cea mai mare pandemie din istoria omenirii”.”
(De la Mike Mike)

COMENTARII

  1. Când a făcut aceste declarații? De ce nu a apărut nimic la nici un post T. V.?

    • Ia zi mai sufletzel : Din continutul topicului, ce nu s-a indeplinit in perioada 21.04.2020 – 21.03.2021 !!?

      Aha, „Cert este ca vor fi facute cateva modificari constitutionale,” ca sa puteti „s-o sugetzi” oficial / legal (!!!) …

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.