„De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie!…

„De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie!…

0 558

‘Acest nefericit Radu Banciu, nu-i decat un orbete ,un mascarici penibil, un amestec fatal de prostie-nebunie-mitocănie-josnicie-nemernicie,precum „modelul” sau Mussolini ,pe care,in studentia clujeana il imita incredibil doar pentru o halba de bere….Caci milog a fost decand il stiu.
Ce s-a găsit el să comunice la B1 TV înainte de trecutele.. Sărbători? Că românii sunt nişte proşti care, evident, nu-l merită pe el, Cucu-Răducu Prezentatorul-Minune.
Nu este pentru prima dată când acest Banciu,fost chelner pe bune prin Franta si milog autentic prin redactiile bucurestene de sport ,de unde era dat afara la nici 2-3 luni…! Incercand sa „frapeze”ca orice ospatar, generalizează scârbos, ca şi cum o categorie întreagă de oameni ar fi la fel ca el… Iar în cazul de faţă categoria o formează TOŢI ROMÂNII, fără excepţie! Toţi suntem fara maniere, proşti şi zgârciţi, că aşa a decretat un dezaxat la televizor’…Omul are vizibil cateva tziglele sarite periodic de pe acoperis…
Inca din studentie isi burdusha buzunarele cu fitzuici,reusind sa afle”subiectele”de la oral inainte ,iar la examene ,scotea doar „foaia” cu subiectul „rezolvat” de-acasa… Asa isi trecea majoritatea examenelor …Un plagiator nenorocit!
Mai mult, Cartianu – varu-sau – un fel de Suca mai prost cu care s-a certat intre timp,(pentru ca ala nu la angajat cand era sef la Adevarul) – sugerează că replicile lui Banciu din cadrul emisiunii de la B1 TV reprezintă ”efectul unor indicaţii venite de sus”, nefiind rodul gândirii sale. ”Asa vom înţelege de ce Banciu a spus pe post, cu două zile înainte de finala prezidenţială, că”doar proştii cred că Ponta poate pierde în faţa lui Iohannis”… Din informaţiile mele, zicea varu-sau Cartianu – pe care Robert Turcescu pare să le confirme cand declara că va spune într-o zi cine îi ”trage sforile’ lui Banciu”),- explica anumite abordări politice, care nu sunt rodul gândirii lui Banciu, ci efectul unor indicaţii venite de sus. Cât de de sus? Îl las pe Robert să spună primul, că au fost colegi la B1”, a mai spus Cartianu…si asta, adevarat carturar !
Incercand sa fie bagat in seama de Adrian Nastase, a aplicat o altfel de politica… editoriala: „Trebuie să recunosc că pe undeva l-am înjurat pe omul ăsta birjărește în ultimii câțiva ani. Sigur că pe merit, dar și probabil pentru că se adunase în noi toată frustrarea aia a anilor Ceaușescu (…). ”, a mai spus Banciu despre Năstase…ADRIAN N. cu BARBA
A venit rândul lui Năstase să-l insulte pe Banciu… De cand tot astepta asta avortonul de presa!
Reacția lui Năstase vine după ce acesta a fost, la rândul său, atacat în emisiunea Lumea lui Banciu. Banciu l-a numit pe Năstase „Bombonel”, „pușcăriașul”, „cel care a furat România pe toate fețele”. De cand asepta Bancoiu sa fie bagat in seama:
„De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator”, a mai scris acesta în mesajul său furibund.
„Ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.