De luni un alt prefect

De luni un alt prefect

0 65

?


Dupa modificarile hotarate de Guvern in conducerile mai multor prefecturi din tara incepand, de saptamana viitoare, se va trece la aplicarea masurilor adopatate. La Brasov, asa cum am anuntat intr-un numar anterior, pe scaunul de prefect va fi asezata prima reprezentanta a sexului frumos din istoria administratiei brasovene – doamna Adriana Dontu.


Vechiul prefect nu a primit inca ordinul de schimbare. Aurelian Danu ramane in continuare surprins de masura care a fost adopatata de Guvern dat fiind si faptul ca la ultima evaluare guvernamentala calificativul «foarte bine», dupa declara acesta, „cu 4,3 puncte, din cele 5 posibile(!)”, ramane un reper care mai degraba fixeaza o „continuitate” decat o schimbare. Oricum Danu a declarat ca „…pana nu vad adresa nu pot sa spun daca ma voi decide sau nu sa contest decizia”. Nu credem ca va contesta, dat fiind faptul ca legea permite astfele de schimbari.


Adriana Dontu, noul prefect al Brasovului, va fi instalata oficial in functie in prima zi a saptamanii viitoare, pe 6 august.


Depunerea juramantului de cei doi numiti pe noile functii, in situatia in care nu se va face o ceremonie speciala la Guvern pentru noii prefecti, de va face in prezenta lui Paul Victor Dobre, secretarul de stat pentru relatii cu institutiile prefectului din tara.


La ceremonie sunt invitati mai multi politicieni si reprezentanti ai institutiilor publice deconcentrate ale Guvernului in teritoriu.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.