De la Vlaicu la Vlahuta

De la Vlaicu la Vlahuta

0 117


?A trebuit vineri, 17.08.2007, sa ajung de la capatul dinspre Grivitei a strazii Aurel Vlaicu pana la inceputul bulevardului Al.Vlahuta de la intersectia cu str. Harmanului. Ceasul priveghea ora 14. Cat am asteptat autobuzul m-am putut delecta cu circulatia infernala, izvorand dinspre Stupini. Apoi a venit autobuzul cu care am plecat ca sa ne oprim cam din zece in zece metri, uneori si mai putini, cat tine strada purtand numele marelui nostru aviator. Chestia asta a continuat si pe bd. Garii, unde am descoperit cauza. Se asfalta locul pe unde trecea candva tramvaiul, lasandu-se o ingusta fasie de trecere pentru puhoiul de masini, majoritatea camioane grele in transit. Asa ca drumul care dureaza cel mult zece minute – in caz ca mai prinzi si stopuri – m-a costat aproape o ora din viata.


Si ma intreb: pe cine ar trebui sa dau vina ? Pe tipii cu asfaltatul nu puteam. Ei isi vedeau de meserie acolo unde fusesera pusi. Nici pe politaii de la circulatie nu. Ei abia pridideau sa tina fluente, cat de cat, circulatia. Si atunci cine mai ramane ?


Din pacate iar trebuie sa ma iau de Primarie. Caci este lucrarea ordonata de oamenii ei si aprobata de primar. Dar domnul primar nu putea gandi in linistea Scheiului, unde isi are noua coliba si unde nu au venit inca ursii, cum se va da peste cap circulatia redusa, datorita lucrarilor, la doua senale cat sa intre un TIR pe le? L-a mancat nu stiu pe unde sa-I traga tare cu sensurile giratorii mai intai si abia apoi sa termine ocolitoarea. Nu ar fi fost mai bine invers ? Cel putin in zona descrisa mai sus. Dar deh, e bine sa se vada ca se lucreaza in cat mai multe locuri, nu conteaza utilitatea lucrarii in sensul urgentei. Si uite capitalul electoral bagat in traista. Multi fraieri vad aceste scormoneli si agitatii si zic brava, chiar daca sunt deranjati in mersul lor, pe cand la ocolitoare toata aceasta viermuiala ar cam fi ramas invizibila pentru multi.


Sunt curios daca si zilele urmatoare vor oferi acelasi spectacol incomod.


?


?


Dan Bota???????????????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.