De la PSD-ul lui Dunca încă mai izvorăsc postări despre penali

De la PSD-ul lui Dunca încă mai izvorăsc postări despre penali

0 83

Dunca, președintele pesediștilor brașoveni nu are minte, este un fapt în și pentru sine, cum ar fi spus Hegel. Că este pe cât de cabotin pe atât de fățarnic, este iarăși un adevăr de acum unanim acceptat.
Dan Barna, co-președintele USR-Plus, este cercetat de DNA într-un dosar de corupție cu fonduri europene, însă până nu începe urmărirea penală astfel încât să devină inculpat, are doar calitatea de suspect. Ori, Dunca nu distinge calitățile subiectelor active ale unei acțiuni penale și totuși el face legi în Senatul României. Halal!
Pe vremea când Dragnea era inculpat, Marius Dunca tocmai uns la Ministerul Tineretului și Sportului tăcea chitic și-i persifla pe cei care indicau PSD ca un partid al penalilor, deși împărțea primele olimpicilor și campioanelor europene la gimnastică unor patroni dubioși ai unor sporturi de nișă, aspect în mod curios omis de DNA, deși Gazeta Sporturilor a dezvăluit pe larg potlogăria, fără a fi totuși prea târziu.

Maimuțăreala ca armă politică
Acum încearcă să-i maimuțărească exact pe cei pe care-i dezavua, tot pe facebook. Însă gureșul senator brașovean uită perioada când el însuși ar fi fost implicat într-un dosar al DNA, fără a fi inculpat, aspect dezvăluit la vremea respectivă de comisarul șef al ANPC Brașov, Sorin Susanu.
Ceea ce uită din nou selectiv este faptul că PSD a modificat legea penală astfel încât constituie infracțiune nominalizarea cuiva ca fiind penal, până la o hotărâre definitivă a instanței, aspect legal care ar trebui să I se aplice și lui Dunca. Iată mostra inepției debitate de senator pe contul său de facebook:    

,,Fără penali în conducerea țării!
Dosarul privind presupuse fraude cu fonduri europene, în care este vizat și Dan Barna, a fost transmis de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă la DNA pentru “posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”.
Fiecare zi în care vicepremierul Dan Barna mai ocupă o funcție publică este o bătaie de joc la adresa românilor care au aprobat și au susținut campania USR, ,,Fără Penali în Funcțiile Publice”.
Barna, demisia!,, Nu este știut cu precizie dacă Barna va deveni inculpat și ar trebui să-și dea demisia, ceea ce este însă cunoscut cu exactitate este că Dunca ar trebui să-I premeargă lui Barna ca antemergător demisionar din Senat.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.