De la egal la egal contra campioanei europene

De la egal la egal contra campioanei europene

0 128

In ultimul meci din grupa B, de la Cupa Mondiala, nationala de handbal feminin a Romania a terminat la egalitatea, in compania campioanei europene, Norvegia, scor 26-26 (13-11).
Meciul a inceput cu Norvegia la timona si cu nationala noastra aflata mereu in cursa de urmarie. Romania a reusit totusi sa tina aproape si in minutul 28, scorul era 11 egal. Cu ajutorul a doua eliminari in tabara norvegiana, Romania a reusit sa intre la cabine cu un avantaj de doua goluri, rezultat 13-11.
La scorul de 21-20, Aurelia Bradeanu a reusit un frumos gol, inscris chiar de pe propiul semicerc, in poarta goala a Norvegiei. Finalul de meci a fost unul interzis cardiacilor, in ultimul minut de joc, Romania conducea cu 26-25, dar pe fondul a doua eliminari, dar si a unui fault in semicerc, Norvegia a beneficiat de o aruncare de la 7m, in ultima secunda. Gro Hammerseng reusind sa inscrie si astfel partida s-a terminat la egalitate.
Pentru reprezentativa noastra, acest meci a fost si ultimul, de la utilul turneu amical.
Statistica meciului:
Romania: Dinu 2 parade, Paslaru 7 parade, o ratare, Tolnai – Maier 1/4, un 7m obtinut, 3interceptii, o pasa decisiva, Nechita 2/4, un 7m obtinut, Galca 6/9, 3 7m obtinuti, Bese 6/10, un 7m obtinut, 2 pase decisive, Bradeanu 1/2, o pasa decisiva, Lecusanu 0/2, 3 pase decisive, 2 greseli tehnice, Meirosu 2/4, 2 pase decisive, o greseala tehnica, Gogarla 8/15, 7m: 6/7.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.