De la 1 august incep reducerile

De la 1 august incep reducerile

0 48

Nici nu ne-am dezmortit bine ca, se pare, vara este spre sfarsite. Strategiile de marketing ne indraptatesc sa credem acest lucru.
Astfel, incepand cu data de 1 august si continuand pana spre mijlocul lunii septembrie, vom avea parte de reduceri in toate magazinele pentru produsele de sezon.
Se pare ca peste 37 de firme de Brasov si-au anuntat deja intentia de a participa la „marea reducere” de sezon in speranta ca in felul acesta vor atrage valurile de cumparatori. Una dintre aceste firme a solicitat chiar lichidarea definitiva de stoc.
Conform legislatiei in vigoare, comerciantii au obligatia sa anunte Primaria Brasov, prin notificari depuse la Centrul de Informatii pentru Cetateni din Primarie, cu cel putin 15 zile inainte, in legatura cu intentia de a mai reduce preturile produselor pe care le comercializeaza.
Dupa ce au efectuat acest lucru, ei pot alege o perioada de 45 de zile timp in care sa efectueze soldarile respective.
„Pentru ca o vanzare sa fie considerata promotie, trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. In primul rand, trebuie sa fie vorba despre produse vandute in mod curent si sa fie disponibile sau reaprovizionabile. Trebuie sa nu tinda la o vanzare accelerata a unui stoc de marfuri pe care comerciantul nu-l va mai reaproviziona. Vanzarile pot sa se faca la pret redus, dar nu in pierdere. Desi nu sunt considerate vanzari promotionale, nici pentru actiunile de promovare ale producatorilor si cele de lansare de noi produse pe piata nu trebuie depuse notificari la Primarie”, a adaugat Toarcea, reprezentantul Primariei, citat de Transilvania Expres.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.