De dragul „Ratziei”, se compromite definitiv „starea”…Natziei!

De dragul „Ratziei”, se compromite definitiv „starea”…Natziei!

0 106
Realizatorul emisiunii este furios pe Ionut Cristache si promite să-l „joace în picioare”… Cumva descultz, sau in teneși?
Dragos Patraru si Ionut Cristache, pe când erau îmoreună la TVR, au ajuns la cutite in Dorobanti si se injura ca pe …peronul din Gara Veche a Ploiestiului ! Cine a dat primul? Evident, Patraru care, de dragul „auto-popula/rizarii”, ar injura-o si pe „iubirea lui din ’99!”. Cristache ripostează virulent, amintind că numele  „coleguțului”  Pătraru apare în rechizitoriile procurorilor DNA, din dosarele lui Sebastian Ghiță, dar si …mai vechi, cu Luca! L-ar fi belit si Portocala, dar cum plimbăretzul „om – orchestra” s-a prins ca daca dai in PSD …la Tv. se vinde bine – si Codrutza te lasa in pace, el da in ei cat poate!! Cel ma des, de-a-mboulea, caci jumtate din afirmatiile „satirice” suntgolaneli sadea,amendabile in orice instantza!!
Cea mai mare frică a mea, când mă uit dimineața pe audiențe și eu am de astea „rele’ dimineața, deci mă doare ficatul, m-a lăsat săptămâna trecută Cristache la 0,1. Deci am zis a doua zi că intru în turnul ăla și-l caut, nu știu unde are biroul, și-l joc în picioare. Deci am avut așa o pornire, mă doare ficatul, mi se pune splina, este ceva fizic”, a spus Dragoș Pătraru, la dezbaterea descrisă drept „Frica în presa românească”.
Ce frica oameni buni, ca individul se da curajos, pentru ca stie ca n-are de la cine primi replica… Ia sa-l dea in judecata vreo doi-trei  dintre cei calomniati. Dar cu argumente, de-adevarat, cu avocati ca lumea! Și pe tematici, nu pe nume…
„Reacția „coleguțului” nu mă surprinde absolut deloc. Asta știe el să facă mai bine. Zgomot. De multe ori pentru nimic. Așa s-a brănduit, așa trăiește, așa probabil o să moară. Profesional… Cu banana în mână, printre tarabe! (…) Personal cred că Dragoș își pregătește un exit de la TVR. (…) Dar despre ce vorbește Pătraru? Săptămâna trecută am avut o ediție, într-adevăr, cu un final de 0,1, pe publicul comercial, la ieșirea în pub. A fost o dezbatere pe educație. Dar ce argumente mai are „coleguțu” pentru celelalte zile.
Să o luăm cu ziua de luni…. L-am lăsat în 1,5 s-a dus în 1,7! Curat perfomanță! Marți l-am bătut, miercuri l-am bătut. Păi, ce-am făcut, măi nene, măh? Eu am o echipă de 3 oameni, el o echipă de 14, 15! Nu știu câți sunt exact, dar cred că atâția ies la numărătoare (no offense-jos pălăria pentru echipa sa și mai ales pentru a mea). Păi cine te împiedică, nene, să te duci în 2,5 când eu te las în 1,5. Și, atenție, el este omul fără concurență! Aleargă singur și iese mereu pe locul 5,6,7!​​​​​​​
Cât privește invitații politicieni „penali” și analiștii care nu mai au loc în studiourile altor televiziuni…. Asta cu „penalii” nu știu dacă sună chiar bine, nu eu apăream prin rechizitoriile DNA, în dosarele lui Sebastian Ghiță, ci deontologul nostru de serviciu, acest alintat  perpetuu al rebeliunilor media. Sfat, când arunci piatra , ai grijă să nu ți se întoarcă în dinți! Cum sunt unii, par mai deștepți la televizor”, arată Ionuț Cristache, într-o replică oferită pentru stiripesurse.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.