DE DRAGUL DEMOCRATIEI SI AL …HOMOSEXUALITATII!

DE DRAGUL DEMOCRATIEI SI AL …HOMOSEXUALITATII!

0 440

Locuitorii din Goteborg (Suedia) au fost martorii unei parade gay la care au participat inclusiv copii, scrie Goteborgs-Posten, DE DRAGUL cunoscutului comportament  DEMOCRATIC, „political correct” au acceptat sa-si lase copii sa participe la o mascarada multicolora de propaganda …multisexuala, ca sa bage la cap toata Europa ca ei au „priceput” cum sta treaba cu libertatile unui comportament sexual, fara oprelisti…

Aceştia, demonstrantii adica, au fost filmaţi şi fotografiaţi ţinând în mână simboluri cunoscute ca fiind ale mişcării LGTB și steaguri în culorile curcubeului. Stupefiant a fost fapul ca grupuri cu copii de doar 3-5 ani au fost plimbatzi pe străzile frumosului oraş nordic cântând „Pe cine avem voie să iubim? Pe oricine vrem!”

Este mai mult decât evident că un copil de grădiniţă nu are cum să înţeleagă ce este dragostea, cu atât mai mult… ce este homosexualitatea. Îngrozitor este că autorităţile au permis acest lucru, ba chiar încurajează aceste practici, prin educatori.

Evenimente de acest gen se spune ca au mai avut loc, iniţial, prin anul 2010 în Oslo (Norvegia), ţară care fost printre primele din lume care a permis căsătoriile între homosexuali.

Sa le fie de bine, numai sa nu le vina ideea sa „reediteze” asemenea manifestari si la Bucuresti.!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.