De dragul democratiei a bagat PSD in opozitie!

De dragul democratiei a bagat PSD in opozitie!

0 116

Imprejurarile de la alegerile din 2004 i-au facut pe romani sa creada ca Alianta D.A. e invingatoare. Cei care au tot spus ca de fapt PSD a castigat alegerile au fost ignorati sau priviti cu oarece mila. Nici chiar PSD nu a indraznit sa spuna tare si raspicat ca a castigat. Cat despre Adrian Nastase, nimeni nu s-a incumetat sa spuna ceva, afara de el insusi cand si-a anuntat victoria, anihilata imediat prin anuntul rezultatelor partiale care l-au dat castigator pe Basescu!? si de Corneliu Vadim Tudor, care si recent, la o emisiune televizata de la Antena 3 a spus clar : Adrian Nastase a castigat alegerile.


Acum, aceste lucruri sunt aduse la suprafata de Traian Basescu insusi, in incercarea de a se detasa de PD si PNL, pentru a nu fi acuzat de ruperea Aliantei D.A. El de fapt nu are treaba cu PD, nu s-a amestecat, el doar a avut un rol istoric! Basescu nu numai ca se detaseaza de cele doua partide, dar el se si plaseaza deasupra, asumandu-si un rol demiurgic in evolutia lor. Duminica, la emisunea ProVest de la Pro TV, Basescu declara ca era nevoie ca PSD sa ajunga pentru cel putin patru ani si ca de dragul democratiei a adus PD si PNL la guvernare. „Oamenii acestia au pierdut alegerile. I-am adus la putere pentru ca era o necesitate politica trimiterea in opozitie a PSD.”


Intorcandu-ne in urma cu mai bine de doi ani, putem admite ca Basescu a adus Alianta la putere. Camarila actualului presedinte a anuntat ca Alianta ar castiga, dar ca PSD a pus-o de-o frauda de proportii si a scos cativa oameni in strada pentru o asazisa revolutie portocalie, in cazul in care PSD ar fi castigat. Toti cei care au votat in ultimele doua ore au facut-o sub presiunea unei posibile confruntari violente.


Chiar si asa PSD a castigat, la scor destul mic insa fata de portocalii, iar Traian Basescu a facut o uluitoare demonstratie de cum se pot castiga 8 procente intr-o ora.


Prin minciuna si forta strazii, Basescu a bagat in opozitie PSD, anihiland astfel vointa electoratului. Sa-i dam dreptate lui Geoana care afirma recent ca singurul adversar al lui Basescu este poporul roman?


Revenind la Basescu, a fost foarte aproape de adevar. Nu stiu de ce mi se pare adevarat si ceea ce spune despre faptul ca pana in ultima clipa s-au purtat niste negocieri, ca Nastase, sigur de victorie nu s-a dat batut si ca a fost inlaturat prin forta, in locul lui fiind adus actualul presedinte care la negocieri a zis D.A. Si D.A. a ramas!.


Acum, poporul nu-l regreta pe Nastase, dupa toate dosarele si plimbarile la DNA, dupa toate dezvaluirile si scandalurile! Trist e ca regreta multi dintre sustinatorii lui Traian Basescu sprijinul pe care I l-au acordat. O parte din Stafful sau de campanie respectiv Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu il mananca cu fulgi cu tot, Octavian Paler nu scapa niciun prilej de a-l critica si de a-l dezvalui ca pe un mediocru nedemn sa conduca o tara iar mai nou, Alina Mungiu Pippidi care umpluse capitala de fluturasi pro Basescu, admite ca Basescu nu este diferit de clasa politica din Romania. Deci o apa si-un pamant! Doar ca in fruntea natiunii romane a fost adus cel mai plangacios, uituc si imbaiat in multime dintre politicieni, care ?isi scuza victoria: “Mi s-a parut ca asa este corect pentru romani in primul rand”. Si in al doilea rand pentru cine, ca romanii votasera altfel?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.