De ce si Cui vrea sa faca pe plac K. von Shtrudel?

De ce si Cui vrea sa faca pe plac K. von Shtrudel?

0 356

Nu Mişcarea Legionară din  România a fost declarată „fascistă“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis...

„Vreau să spun clar că nu ne vom opri aici. (…) În acest sens, am lansat ideea organizării unei structuri educaționale instituționalizate pentru cursuri și training-uri pentru funcționari, oameni politici, diplomați, personalul din structurile de ordine și siguranță publică, având ca temă Istoria Holocaustului, combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a discriminării, a urii.”

(Declaraţia de presă de mai susin  , apartine  Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis,si a fost ,surprinzator, susţinută la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C.) Tocmai de aceea am dori sa-l intrebam, in numele multor romani:

Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului si în România?Ale cui jocuri le face presedintele ales al Romaniei,fara macar sa i-o ceara cineva?

Nu Mişcarea Legionară din  România a fost declarată „fascistă“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic Germansuccedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor, a fost Grupul Etnic German. 

Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere în momentul istoric respectiv.

Acest patrimoniu a fost preluat abuziv după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German!

Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.