DE CE NU SE DUC SECUII IN CATALUNIA ?!

DE CE NU SE DUC SECUII IN CATALUNIA ?!

0 641

Ei, ce sa vezi,administratia Cataluniei, inclusiv cea din  moderna metropola Barcelona este indignată că la ei … nu a sosit niciun refugiat, deși planul de primire a fost lansat acum mai bine de opt luni și totul este pregătit sa-i primeasca „la cheie”, informează AFP. (agentia pe presa franceza)
‘Suntem furioși. Orașul este pregătit tehnic, toate serviciile sunt la punct, cetățenia îi așteaptă cu brațele deschise. Dar ei nu sosesc”, a susținut Ada Colau, primărița Barcelonei. Deoarece avem o romanca, aleasa prin sotzul sau, drept viitoarea Prima Doamna a Cataluniei, sa vedem ce ii mana in lupta pe „separatistii” de Spania (un fel de …secui, dar cu minte mai multa, ai Spaniei!)
De fapt, pentru a debalansa… la vot majoritatea PRO-spaniola din Catalunia, Partida separatistilor (un fel de udmr de acolo…) nu doreste altceva decat asimilarea unor cohorte de cetateni islamici care, (devenind spaniloi peste noapte ! ) vor vota „convinsi” desprinderea CATALUNIEI de Spania. Mai putin decat… in Romania pentru ca refugiatzii vor cere si nu vor avea… „drepturi si ajutoare sociale, asistenta sociala speciala, fara sa participe concret prin acoperirea unor locuri de munca cu nimic de folos economiei tarii gazda…Catalunia nu e spania
Când, în august 2015, aceasta administratie evoca proiectul ”Barcelona Ciudad Refugio”, sute de mesaje au fost trimise pe adresa de mail prevăzută, cetățenii… „separaristi” fiind dipuși să coopereze. Presiunea publică a determinat în cele din urmă si  guvernul central Rajoy să fie mai deschis în privința refugiaților și să accepte 17.680 dintre ei, nu 2.749 cum era prevăzut inițial.
‘Dar, de atunci, doar 28 refugiați au sosit, un număr ridicol”, în întreaga Spanie, a afirmat Pascale Coissard, purtător de cuvânt al Comisiei de ajutor pentru refugiați în Catalonia.
În ultimile luni, serviciile de primire au fost întărite pentru a permite primirea unei părți dintre refugiați. Comisia de ajutor și-a sporit de patru ori disponibilitatea de cazare și va mai dispune de alte… 50 de locuri suplimentare.
Se omite un lucru elementar; Spania are nevoie de mana de lucru, nu de refugiati intretinuti …de Spania!! De aceea in Spania si-au gasit locuri de munca adevarate circa 1 milion de romani…dar nu si de secui !!(ddr)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.