De ce năvlesc arabii musulmani în Europa ? Cutremurător !

De ce năvlesc arabii musulmani în Europa ? Cutremurător !

0 415

Familiile arabe bogate forțează milioane de musulmani să meargă in Europa pentru că au nevoie de ea iar apoi prin intermediul de impunere forțată a religiei o vor stăpani. Dacă tarile arabe nu vor „să moară”  in urmatorii 20 – 30 ani, atunci ele trebuie să pună urgent stăpanire pe Europa .
Nu de ouvrierii care locuiesc aici, pe…vechiul continent au ei nevoie, căci… teoretic ei nu valorează mult, ci mai ales de rezervele de apa, de industria de  alimentele de productia stiintifica si industriala, de infrastructura Europei si d tot ce inseamna performantele civilizatiei occidentale.
Si daca bisericile si catedralele – alta data focare de cultura  si stabilitate spiriuala au ramas goale, asemenea multisecularei biserici Sfanta Sofia, vor fi transformate in moschei
La intrebarea  „De ce vin in Europa hoardele  migrantii musulmani”? nimeni nu vrea sa raspundă fățis, să recunoască adevăratul motiv sau să dea un răspuns relevant
Deci de ce vin milioane de migranti musulmani in Europa si nu merg, firesc, in țările frațești, arabe, care sunt f.f. bogate  bogate? Si astfel, aparent de neințeles, Europa este inundată de milioane de migranti musulmani care trec cu mare risc Mediterana in vase suprasolicitate…
Oare fac acest lucru la indicatiile liderilor arabi bogati ?
Ce-i mână pe ei in lupta? 
Realitatea este dură dar o spunem cu multă tărie:.
Peste 20 – 30 ani rezervele de țiței din unele mari țări arabe, azi incă bogate, vor scădea pănă la epuizare, iar energia regenerabilă, reciclabilă, va inlocui țițeiul de azi. Este o certitudine.
Țările arabe vor intra in puternic regres economic, comercial si financiar si astfel vor avea nevoie de apa, industria alimentele si infrastructura Europei, in conditiile dublarii populatiei, incremenite in Islamism, care interzice controlul nasterilor!!
Pentru a putea pune măna pe toate bogătiile Europei, continentul trebuie colonizat, dominat si supus. De unde pot obtine arabii toate bogatiile necesare vieții ? Doar din Europa.
Pentru ca  Europa detine azi o mare avere, in primul rand prin apa potabilă existentă si infrastructura industriala si stiintifica adecvată . Încă de pe acum se incearcă preluarea totală a conducerii si controlului continentului european , aruncand pe piatza sute de miliarde de petrodolari!! . Si astfel  actualii invadatori vor deveni in curand gazde .
 Un exemplu elocvent este Londra cu primarul ei musulman care a fost votat cu majoritate musulmană si care acum permite inundarea orasului primind migranti fără limită .Si astfel Londra va deveni in curănd oras musulman datorită invaziei migrantilor musulmani…  Se vede bine ca invazia musulmana de azi are loc după un plan bine stabilit si pus in aplicare după scăderea dramatică a prețului petrolului. Acesta este un semnal de alarmă ce demonstrează apropierea sfarsitului erei petroliere
Prin cucerirea Europeistatele arabe isi asigură viitorul existentei lor in detrimentul țărilor europene.
Prin cucerirea Europei, peste 20 – 30 ani statele arabe in loc de petrol vor gestiona bogățiile Europei, apa si culturile alimentare. Iar forța de munca de …”specialitate”, vor avea agricultori vor avea din belsug…
Treptat si… usor-usor popoarele europene vor deveni, musulmane prin influenta puternica a unor familii arabe bogate ce vor domina  societatea europeană peste care se va impune prin forță si religie.
Soros de azi va fi un mic copil…
Rețeta e verificata: cei care nu se vor adapta si nu vor accepta credinta musulmană vor muri de foame si vor fi exclusi din societate sau chiar de pe continent luănd… ei calea exilului.
Sursa sintezei:Facebook 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.