De ce iubesc barbatii femeile-vampe?

De ce iubesc barbatii femeile-vampe?

0 245

„La femme fatale” a starnit dintotdeauna imaginatia si fanteziile sexuale ale barbatilor, indiferent de varsta, statut social, pregatire profesionala si altele asemenea.
Femeia-vampa, cu sanii siliconati, cu buzele apetisante, obligatoriu blonda, cu decolteuri cat mai adanci pentru a scoate in evidente partile „pozitive” este cea care incendiaza visele oricarui barbat.
Ceea ce este si mai grav, este ca si barbatii care au la statusul marital bifat casuta „casatorit” au petrecut timp pretios in compania acestor doamne indraznete.
„Barbatii sunt programati sa caute atractie sexuala si este evident ca aceste tipe asta le ofera”, explica Christopher Ryan, psiholog specializat in antropologie.
Propriu-zis, ei vad decolteul exagerat al doamnelor si nu se gandesc la nimic altceva – doar se excita. Asta se intampla pentru ca look-ul de femeie-vampa este special creat pentru a pune pe jar instinctele masculine.
„Este un look care exagereaza trasaturile feminine – sani, buze, par – pe care ei sunt programati de la natura sa le adore”, ne spune psihologul James Houran, doctor in psihologie.
Vampa tipica reprezinta cea mai dorita jucarie sexuala pentru un barbat, motiv pentru care el nu reuseste sa vada mai mult din personalitatea unei astfel de femei pentru ca nu vrea altceva de la ea.
„Tipii cred ca pot face cu ea niste chestii pe care nu le-ar putea propune sotiilor sau iubitelor.”
Totusi, nu toti barbatii se lasa pacaliti de vampe. „Un tip poate fi atras de o femeie, dar asta nu inseamna ca nu poate sa-si dea seama ce hram poarta”, ne linisteste Houran.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.