De ce fotbalul romanesc este in colaps ?

De ce fotbalul romanesc este in colaps ?

0 103

Fotbalul romanesc este aproape de colaps si toti cei impliccati, direct in functii de conducere, imita pozitia strutului, bagand capul in pamant, cand sunt intrebati de ce s-a ajuns aici.
Marcel Popescu, actualul director sportiv al Stelei si fost impresar de jucatori, a tinut sa dezvaluie unele din lucrurile care se intampla in culisele fotbalului romanesc, si anume ce se poate intampla la o echipa unde nimeni nu prea stie ce face.
Insa suntem siguri ca totul este mult mai larg raspandit, acest flagel lovind 99% dintre cluburile romanesti.
Popescu dezvaluie cat de aproape a fost Craiova de a transfera jucatori care ulterior au ajuns la cluburi ca Manchester United, Braga sau Rapid si mai ales de ce nu s-au concretizat aceste tranzactii.

Fostul agent a declarat ca a fost foarte aproape de a colabora cu Universitatea Craiova in trecut, dar totul a picat din cauza lui Adrian Mititelu.

„Mititelu a avut totul pe masa, avea antrenor si jucatori, dar a renuntat la proiectul acesta, la sfatul „unor prieteni”. Trebuia sa vina Lima de la Braga, Bebe de la Manchester United, Orozco, care a plecat pe 5 milioane la Wolfsburg, Diego Gaucho de la Brasov si Marcos Antonio de la Rapid. Am fost la meciul Craiovei cu Urziceni, erau 200 de spectatori. Parca venisera la mormantul cuiva, nu la ceva viu. E groaznic ce s-a intamplat la Craiova. Mititelu are niste consilieri din aceia care-i spun tot felul de minuni si echipa tot nu merge”, a spus Marcel Popescu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.