De ce candideaza Emil Boc la sefia PDL?

De ce candideaza Emil Boc la sefia PDL?

0 96

Turneul electoral pentru sefia PDL este de departe favorabil lui Emil Boc. Acesta pe langa vizitele mai mult sau mai putin oficiale continua sa faca promisiuni care nu privesc partidul ci tara.
Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la Targu-Jiu, ca nu va renunta la functia pe care o ocupa acum in fruntea Guvernului daca va castiga un nou mandat ca presedinte al PDL.
„Candidez sa conduc partidul si guvernul”, a fost raspunsul lui Emil Boc la intrebarea jurnalistilor daca va renunta la functia de prim-ministru.
Acesta s-a aflat miercuri la Targu-Jiu pentru a-si prezenta motiunea in cadrul Colegiului Director al PDL Gorj. La finalul prezentarii, Boc a tinut sa ii multumeasca presedintelui PDL Gorj, senatorul Ion Ruset, pentru climatul foarte bun pe care i l-a asigurat in prezentarea motiunii, cu toate ca acesta este unul dintre sustinatorii contracandidatului sau, Vasile Blaga.
”Ii multumesc domnului presedinte Ruset ca, desi nu este unul dintre cei 33 de presedinti de organizatii care au semnat motiunea pe care o voi prezenta la congres, a asigurat un climat foarte bun pentru a dezbate direct cu colegii de partid soarta PDL dupa 15 mai 2011. Si ma bucur ca am intalnit aici un colectiv de oameni care, asa cum ii stiam, au sufletul si inima in PDL si cu PDL si impreuna cu acesti oameni dupa 15 mai vom duce partidul mai departe asa cum din 2005 incoace l-am dus pentru a castiga competitiile electorale in care am fost angrenati”, a spus Emil Boc.
Presedintele PDL a fost insotit la Targu Jiu de ministrii Ion Ariton, Elena Udrea, Traian Igas, Anca Boagiu si de liderii democrat-liberali Mihai Stanisoara si Gheorghe Falca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.