DE CAND SCRIPCARU NU MAI E PE CAI MARI…

DE CAND SCRIPCARU NU MAI E PE CAI MARI…

0 537
Asa cum era el, dar inca primarul, ramas de complezenta Gh. Scripcaru, cand era pe cai mari, avea un simtz practic si o abilitate de  de edil inascut, „simtind” parca anticipat unde si cand este necesar sa inceapa, sau nu  o investitie !
Iar faptul ca acum edilii doar povestesc despre existențea unui studiu de trafic în municipiul Brașov, dar niciodată nu l-au prezentat public, dovedeste ca Brașovul a rămas pe mâna unui hai sa-i spunem administrator, Miklos Gantz, aruncă circulația Brașovului în haos din nou.
După ce în urmă cu câteva săptămâni s-a vorbit IAR  despre construcția STUPIDA a unui giratoriu la Ceasu’ Rău, acum autoritățile locale se joacă de-a alba-neagra cu circulația în zona Modarom.  Astfel, pe tronsonul de stradă dintre Colegiul Unirea şi Modarom a fost desfiinţat sensul dublu, urmând să fie… reintrodus sens unic dinspre magazinul Star spre B-dul Eroilor. A cata oara se tot „modifica schimbarea”?? Cu ce rezultate? De asemenea, având în vedere faptul că a fost dată în folosință parcarea de lângă Spitalul Militar, au fost desființate locurile de parcare longitudinale din zona magazinului Star, de pe strada Dobrogranu Gherea… Aceeaşi soartă o va avea și zona verde… CEASUL RAUMereu primeaza doar interesele unora si nu a brasovenilor.
Adevarata pacoste cotidiana a circulatiei rutiere in Brasov ramane intârzierea sistematizării de trafic si stationare din zona Garii, aruncată de același Gantz în curtea RAT Brașov, pe motiv că se așteaptă un punct de vedere de la conducerea regiei de transport(!!), de parcă acest lucru ar fi contat vreodată S-a descoperit la Primărie că trebuie amenajate nişte staţii special pentru cursele de navetă, sau pentru taximetre, pentru că la anumite ore se aglomerează traficul în zona Garii, şi trebuie corelate orarele companiilor de transport. De atâţia ani problemele sunt aceleaşi, acum o punem de analize (care oare nu trebuiau incluse în planul ăla mult cântat de sistematizare a circulaţiei?).
Alte lucrări de resistematizare a traficului vor fi executate, cu sau fara rost, în zona intersecţiei de la Complexul Bartolomeu. Și aici mult prea specialistul și mult preafericitul Miklos Gantz, administratorul orașului, zice că s-a descoperit fără săpături arhelologice, o soluţie de fluidizărare a traficului! Cum? Pai se desfiinţeaază trecerea de pietoni care traversează str. Stadionului dinspre linii spre Complex, urmând ca trecerea din faţa Gării Bartolomeu să fie mutată mai aproape de sensul giratoriu, iar trecerea de la…, se muta la….Si tot asa!
Dar daca nici asa nu e bine? Ba chiar pare mai rau! (G.Miklos)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.