De azi va bat la usa recenzorii

De azi va bat la usa recenzorii

0 79

Cu o zi inaintea recensamantului, recenzorii au iesit pe teren pentru a identifica zonele si imobilele arondate. Este important de stiut ca recenzorii au voie sa va ceara doar buletinul ca sa vada codul numeric personal. In rest, veti da doar declaratii verbale. In niciun caz nu aratati actele casei sau apartamentului ÅŸi verificati daca recenzorii au legitimatie, pentru a evita sa fiti pacaliti de eventuali escroci.
De astazi recenzorii vor incepe sa va bata la usa pentru a completa formularele cu datele personale ale fiecarui brasovean in parte. Ii puteti recunoaÅŸte dupa geanta albastra cu insemnele specifice „RPL” si legitimatia pe care trebuie sa o prezinte. Fiecare intalnire cu recenzorul poate dura intre 10 ÅŸi 45 de minute, in functie de numarul membrilor familiei. Trebuie sa ÅŸtiti ca formularele se completeaza personal; in cazul in care aveti nelamuriri puteti intreba recenzorul dar nu trebuie in nici un caz sa va lasati influentat de acesta. Recenzorii au voie sa va ceara doar buletinul ca sa vada codul numeric personal. In rest, veti face doar declaratii verbale. In niciun caz nu aratati actele casei sau apartamentului ÅŸi verificati daca recenzorii au legitimatie, pentru a evita sa fiti pacaliti de eventuali escroci.
Identificarea zonelor si imobilelor de competenta au fost efectuate de catre recenzori inca de ieri. Recenzorii au impartit fluturasi cu datele lor de contact si ale recenzorului sef dar si cateva imformatii legate de desfasurarea recensamantului pentru ca locatarii care nu sunt gasiti acasa sa ii poata contacta pentru a stabili o zi si o ora de intalnire. Acolo unde locatarii nu au fost gasiti acasa, fluturasii au fost lasati in posta. Refuzul de a completa formularele poate fi pedepsit cu o amenda de pana la 5000 lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.