De asta s-a mutat Basescu la Scrovistea, convins ca ginerele lui ar...

De asta s-a mutat Basescu la Scrovistea, convins ca ginerele lui ar putea obtine palatul !?

0 2778

Prea era evident interesata „prietenia”ridicola  Basescu – Paul Lambrino ca sa nu fie adevarate cele de mai jos! Dezvaluirea de senzatie a fost facuta pe ZiuaNews . Paul Lambrino, unealta cumparata de Băsescu, a vândut pielea ursului din pădure!
Cu ceva timp in urma, a trecut aproape neobservată dezbaterea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a unui dosar extrem de important: averea Casei Regale a României  cerută în instanţă de cei care au cumpărat drepturile litigioase asupra aşa-zisei averi a aşa-zisului prinţ Paul Lambrino. Ziariştii de la 
ziuanews.ro au făcut dezvăluiri uluitoare despre vânătoarea pe care Traian Băsescu şi grupul său de interese au declanşat-o de ani buni de zile pentru a pune mâna pe patrimoniul Casei Regale. Cetăţeanul Paul Lambrino, auto-intitulat prinţ, şi-a vândut toate drepturile litigioase pe patru milioane de euro grupului de interese al lui Traian Băsescu, reprezentat de consultantul său şi al PDL de imagine, Tal Silberstein. (In aceasta porcarie mizerabila s-a incercat si amestecarea naivului  fost Printz Nicolae!!
Pe scurt, regimul Băsescu profită grosolan de litigiul pe averea personală a lui Carol al II-lea, urmărind obţinerea bunurilor Coroanei României, bunuri evaluate la patru miliarde de euro.basescu si lambrino f
Zeci de palate, mănăstiri, chiar şi comune întregi, alături de mii de hectare de terenuri, ferme, sedii de bănci, de ambasade, de partide, Biblioteca Universitară, toate au fost pierdute ca la poker de aşa-zisul prinţ de România, Paul Filip Lambrino, progenitura  bastardului Mircea Grigore Carol. Actorii din această telenovelă mioritică, începută la finele anilor ’40, au, în zilele noastre, reprezentaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce au manipulat politic destinul regal al lui Paul Lambrino.
Traian Băsescu, Adriean Videanu şi Tal Silberstein, împreună cu Remus Truică şi Andrei Marcovici, au creat o infrastructură formată din off-shore-uri, firme de avocatură, judecători şi fonduri de investiţii, pentru a pune mâna pe ceea ce se cuvine de drept poporului român şi familiei regale a României, reprezentată de Mihai I al României.

Cum, mai înainte de a fi fost recunoscut ca aparţinând Casei Regale a României, prinţul Paul şi-a cesionat TOATE drepturile litigioase firmei Reciplia, reprezentată de Remus Truică. Copilul de casă al fostului premier Adrian Năstase nu a fost decât un paravan, societatea Reciplia fiind deţinută de un offshore, Reciplia LTD, în spatele căruia stă chiar Tahal Group, deţinut de Kardan, un holding israelian de investiţii. Foştii consilieri ai lui Tăriceanu, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein, conduc companii din acest grup, fiind şi asociaţi cu Truică în mai multe companii. Suma pentru care Paul şi-a cesionat toate drepturile: patru milioane de euro. Valoarea reală a bunurilor înstrăinate de acesta: peste patru miliarde de euro…
După ce prinţul s-a declarat nemulţumit de banii pe care i-a primit, a încercat să rupă contractul cu cei de la Reciplia, introducând în joc o altă firmă, Lot Invest, o companie apropiată de fraţii Nicolae şi Florin Adi Caval. Aceştia din urmă sunt vechi parteneri cu fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, dar şi cu fostul preşedinte, Traian Băsescu…nasul copilului „printzului”Lambrino!!
O afacere încurcată, o încrengătură infernală de firme, politicieni şi aşa-zişi oameni de afaceri, cu zeci de bunuri care aşteaptă să fie recuperate, cu miliarde de euro în joc şi cu un singur adevăr absolut: istoria din palatele şi bisericile Casei Regale a fost vândută. Lui Truică.
Murfatlarul, Cotnariul şi Snagovul, cesionate ZIUAnews vă arată, în exclusivitate, TOATE bunurile care aparţin Casei Regale a României şi pentru care au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare, cesionate, printr-un simplu contract, numărul 299, din 1 noiembrie 2006, companiei Reciplia.PALATUL_SNAGOV

Pe Basescu il intereseaza direct:
Palatul de la Scroviştea, compus din patru corpuri, cu un total de 210 camere, – Teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă „Mina Minovici”, în Bucureşti
Mosia Scroviştea, judeţul Ilfov: 16,38 hectare teren agricol, cu întreg inventarul necesar exploatării, inclusiv 52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmieriei
Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni, deja vândute de prinţul Paul care s-a angajat să îşi vândă şi drepturile litigioase asupra bunurilor a căror recuperare  nu o începuse încă. Ca urmare a semnării, Prinţul a primit un milion de euro, urmând ca celelalte trei milioane de euro să le primească dacă reuşea să obţină pădurea Snagov.
• Ferma „Snagov”, judeţul Ilfov: 29,50 hectare teren agricol (inclusiv vie şi livadă), cu întreg inventarul necesar exploatării.
Palatul Snagov, compus din 1 corp cu 25 camere, inclusiv parcul şi bazinul din faţa castelului, cu inventarul respectiv.

Înainte de a fi recunoscut de instanţele româneşti ca aparţinând Casei Regale din România, prinţul inventat Paul de România şi-a… vândut drepturile litigioase către firma Reciplia SRL, reprezentată, în contractul cu acesta, de Remus Truică. Acesta din urmă este nimeni altul decât fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, un individ despre a cărui avere s-a discutat mult, dar nimeni nu a reuşit să îi desluşească provenienţa.
Reciplia SRL a fost înfiinţată în 14 decembrie 2005, având ca unic acţionar un offshore, Reciplia LTD, iar la 11 luni de la înfiinţare, Reciplia SRL a cumpărat toate drepturile litigioase ale prinţului Paul. Contractul a fost făcut, semnat şi ştampilat la avocatul Robert Mihăiţă 
Roşu, unul din partenerii Casei de Avocatură „ţucă, Zbârcea şi Asociaţii”.
Compania Reciplia SRL este administrată de nimeni altul decât Marius Andrei Marcovici, fost consilier personal al premierului Călin Popescu Tăriceanu şi asociat cu Truică în alte companii. La rândul său, Gabriel Zbârcea a fost nu numai coleg la „Muşat şi Asociaţii” cu Ioana, fostă Tăriceanu, dar  şi fost şef al AVAS, în guvernarea premierului liberal.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.