„De-a Rasu’ Plansu” la Scoala populare de Arta

„De-a Rasu’ Plansu” la Scoala populare de Arta

0 598

17 trupe de tineri actori joaca pe scena Scolii populare de Arta. Festivalul ,,De-a Rasu’ Plansu’ se desfasoara in regim de concurs iar tinerii se vor intrece in actorie, regie si dramaturgie. Din juriu face parte si actrita si interpreta Anca Turcasiu

17 trupe de tineri actori joaca pe scena Scolii populare de Arta. Festivalul ,,De-a Rasu’ Plansu’ se desfasoara in regim de concurs iar tinerii se vor intrece in actorie, regie si dramaturgie. Din juriu face parte si actrita si interpreta Anca Turcasiu.

A V-a editie a Festivalului de Teatru ,,De-a Rasu’ Plansu’ ” pe trei sectiuni, teatru, teatru de papusi si text dramatic a debutat la Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Tiberiu Brediceanu”.

Festivalul se desfasoara in regim de concurs si se adreseaza tinerilor cu aspiratii catre actorie, regie si dramaturgie. teatru tineri

La primele doua sectiuni de interpretare, textele pieselor alese pot fi din dramaturgia clasica sau contemporana, universala sau romaneasca.

Participantii la festival au varste cuprinse intre 8 si 35 de ani atat pentru sectiunea de actorie cat si cea de teatru de papusi.

Carmen Moruz – directorul Scolii Populare de Arte Brasov este multumita ca participarea este din ce in ce mai mare de la an la an.

Festivalul are parte si de un juriu deosebit din care fac parte Dan Tudor, actor la Teatrul de Comedie Bucuresti, regizor teatru, profesor de actorie si actrita si cantareata Anca Turcasiu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.