De-a dacii si romanii cu PSD

De-a dacii si romanii cu PSD

0 104

Blazoanele pesediste sunt inregistrate definitiv de istorie la rubrica baroni, iar apucaturile social-democrate de jecmanire a simpatizantilor de nevoie sunt de-acum practici de colectare medievale. Ca ele continua dupa aceeasi schema si in postmodernitatea Aliantei tine de puterea de seductie a unor modele simple si eficiente cand e vorba sa umple pusculita partidului, oricare ar fi el. Epoca medievala nu e, insa, singurul ev cu care pesedistii au relatii proaste; antichitatea, in perioada ei daco-romana, este o alta transa de istorie la care PSD a ramas corigent.


Dacii le-au scos deja peri albi – probabil ca in curand si niste dosare groase – stabilor din partidul lui Geoana. Numai bratarile orfevrilor daci, sterpelite din siturile de la Sarmisegetusa si pe care procurorii le recupereaza acum din toate colectiile lumii, ar fi de ajuns pentru a tulbura somnul unor tarabostes precum Adrian Nastase si Dan Iosif. Romanii, in schimb, nu-i lasa sa doarma pe mai marii pesedistilor in ocazia unui aranjament ticluit impreuna dar ratat la imparteala, ii otraveste si acum noptile lui Constantin Nita. Pe o felie ingusta de timp, dacii si romanii au actionat impreuna pentru sabotarea intereselor pesediste. Guvernarea CDR a produs ciudatenia onomastica Decebal Traian Remes, posesorul unei la fel de ciudate reformari daco-romane a finantelor secatuite de foamea acolitilor lui Iliescu.


Era timpul ca PSD-ul sa-si vindece complexele fata de celebrii stramosi ce si-au amestecat talentele si viciile in sangele de popor reusit ce suntem astazi. Daca pentru partea de mostenire de la Decebal trebuie sa astepte finalizarea dosarelor arheologice, ca sa-l recupereze pe Traian si-au cumparat bilete pana la Roma, unde organizatia PSD Brasov are deja filiala, iar senatorul Otilian Neagoe birou parlamentar.


Integrarea romanilor aflati la munca in Italia in structurile macaronarilor este mesajul pesedist pentru publicul larg; ala care nu se spune este insamantarea morbului pesedist in randul imigrantilor pentru recolta electorala de peste doi ani sau, de ce nu, de la anticipate. Cohortele pesediste marsaluiesc cu mult SPQR catre capitala Italiei.


Recuperarea salahorilor rataciti si indrumarea lor pe calea dreapta a social-democratiei s-a nascut tot din obsesia debarcarii lui Traian, ca simptom al complexului roman. Pentru ca presedintele are salele cam subrede dupa operatia din vara trecuta, Otilian&comp ii vor da tot la columna vertebrala. Daca nu vor reusi sa-i darame statuia de la Cotroceni, pesedistii se vor multumi si cu scrierea cu graffiti pe Columna lui Traian, ridicata de Apolodor din Damasc in inima fostului imperiu.?


Infierbantati de succesul de la Roma, pesedistii au anuntat deja extinderea retetei in Verona, Torino, Milano. Italienii au un nume pentru fenomene de expandare de acest gen; au facut si un serial faimos – La Piovra, vandut in Romania sub titlul „Caracatita”. Cand o sa-nceapa sa stranga taxa de partid de la faiantarii dusi de nas, speram da intervina si comisarul Cattani.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.