„De 30 de ani, o parte care se consideră cool, deșteaptă și...

„De 30 de ani, o parte care se consideră cool, deșteaptă și anticomunistă din societate, votează constant anti-românește”

2 53

De 30 de ani, o parte care se consideră cool, deșteaptă și anticomunistă din societate, votează constant anti-românește.
Ei spun că votează “de dreapta”.

Dar de fapt e un vot constant antiromânesc.

E un vot pentru cedarea de suveranitate către UE și NATO, e un vot pentru bănci, pentru multinaționale, pentru achiziții și contracte nerentabile pentru România, e un vot pentru trupe de ocupație americane (pardon, parteneri strategici), e un vot contra oricărei încercări de a se construi poli de putere românești, căci nu e așa?, tot ce e românesc e yeaks, corupt, comunist, uncool.

Periodic acest vot atrage o parte din populație, mai sărmană cu duhul, mai frustrată și sigur mai plină de snobism.
Si de fiecare dată votul “de dreapta” aduce la putere guverne tot mai antiromânești, tot mai aservite intereselor altora.

Autor: Bogdan Alexandru Duca

COMENTARII

  1. Cine vrea să înțeleagă de ce mulți români au votat pe cei așa zis „dă dreapta” este suficient să urmărească cel mai bun documentar făcut vreodată, care descrie cu lux de amănunte acest popor, documentarul numit „Las Fierbinți”. Sunt unii proști care cred că este comedie. Greșit. Este un documentar foarte bine realizat, dar nu s-au prins încă golanii de la putere, că sunt mai înceți la minte (peștele de la cap se împute), dar când își vor da seama îl vor interzice.

  2. A vota împotriva ălora care au inventat pensiile speciale este „antiromânește”? A vota împotriva celor ce-au dublat cheltuielile cu animalele bugetare este „antiromânește”? A vota împotriva ălora de-au distrus toată țara este „antiromânește”??

    I-auzi la animalul trădător de țară de Duca ce poate debita!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.