De 1 Mai, desfasurare pesedista de forte

De 1 Mai, desfasurare pesedista de forte

0 147


Ziua de 1 Mai a fost un minunat prilej pentru Partidul Social Democrat sa-si scoata furnica in lume si sa-si arate muschii.


Social democratii au sabatorit cu fast Ziua Internationala a Muncii, organizand un impresionant mars in capitala, la care au fost prezenti peste 10.000 de participanti, carora li s-a alaturat secretarul general al Partidului Sociali?tilor Europeni, Philippe Cordery. Acesta a dorit sa dedice manifestatia ?Ralucai Stroescu, romanca decedata din cauza epuizarii la locul de munca, un nou caz de nedorita celebritate internationala.


Cu ?prilejul intrunirii de marti, pesedistii si-au promovat noua sigla, o furnicuta, care a fost imprimata pe tricourile, sepcile si baloanele manifestantilor, alaturi de sloganul ‘Suntem cu 1 Mai mul?i’.


Marsul a inceput la sediul Partidului, de unde au plecat initial 1500 de persoane, carora, pe traseu li s-au alaturat social-democratii din Ilfov si din alte judete ale tarii.


Punctul final al marsului l-a constituit Parcul Izvor, unde, primarul sectorului 5, Marean Vanghelie, a organizat un festin cu mici, bere si tarafuri de muzica populara. Aici, participantii au dat piept si cu partea neplacuta a manifestatiei, ei trebuind sa stea ore intregi la coada pentru a-si primi portia de mici.


Desi manifestatia ?a fost initiata in cinstea zilei de 1 Mai, este clar ca PSD-ul condus de Mircea Geoana a dorit sa-si arate muschii in perspectiva apropiatului referendum. “Suntem multi si avem si noi un cuvant de spus, pare sa fi fost mesajul lui Mircea Geoana”, ca o replica la preumblarile lui Traian Basescu pe promenadele de la Mamaia si printre vamaiotii in extaz bahic.


Are multe de aratat Mircea Geoana, un vant rece dinspre Cluj ii sufla in ceafa!


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.