De 1 aprilie nu cade Coronavirusul ci doar ni se taie pădurile

De 1 aprilie nu cade Coronavirusul ci doar ni se taie pădurile

0 72


Motto: ,,Bine că sunt zeci de activități care s-au inchis dar in continuare se măcelăresc pădurile. Pozele sunt de astăzi” – Cătălin Leonte.

Știm că astăzi, de 1 aprile, președintele robot model Trabant RDG ne va spune că totul este sub control și rezolvabil. De la Covid 19 până la gaura de covrig economic ce o vom hali la vară. Mai ales că Trabantul reșapat Klaus Iohannis a părut să protejeze operațiunile îndoielnice ale companiei austriece Schweighofer Holzindustrie în domeniul exportului de lemn tăiat în România.

,,Nu putem spune că ar fi existat o relație între firma austriacă și președintele România, dar este cert că acesta a avut exact același punct de vedere cu reprezentanții concernului. O excepțională investigație a Environmental Investigation Agency (EIA), o organizație de mediu cu birouri în Washington D.C. și Londra, a dovedit că managerii companiei Schweighofer Holzindustrie urmăreau cu perseverență obținerea monopolului absolut al achiziționării lemnului tăiat în România, încurajând totodată defrișările ilegale. Ei plăteau bonusuri pentru cantitatea de lemn tăiată peste limitele admise de lege” spun cei de la DW.

Dar la Măieruș curgea și ieri și alăltăieri și răsalatăieri belșugul tăierilor. Noi stăm în case, dar lemnul patriei circulă fără aviz de la instituțiile statului. Ce să mai comentăm1/ Coronavirusul pădurilor circulă cu număr de Austria. Noi stăm în casă, pădurile pleacă în Austria. Asta da libertate de mișcare!
Heil !!!
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.