Dăzmățul parlamentarilor de supt Poala Dealului

Dăzmățul parlamentarilor de supt Poala Dealului

4 45

Senatoarea multilateral dezvoltată a românilor, la propriu și la figurat, Diana Șoșoacă, care a început să absoarbă filialele PRM din țară, șochează încă o data dezvăluind ceea ce știam cu toții: că parlamentarii români sunt derbedei, destrăbălați, hoți și fără maniere.
Își angajează consiliere pentru a le îndruma pe calea luminoasă și obositoare a Kama Sutra, asta pe cheltuiala poporului exact în Casa Poporului. Care este atât de mare că poate conține și câteva bordeluri parlamentare, nu numai acelea ale intereselor personale traficate pe culoarele sale, ci și chiar unele veritabile, pentru relaxarea erotică a aleșilor neamului în haznaua parlamentară. Coruptă nu numai în vorbă ci și în fapt. Fapt sexual chiar.

Pensii speciale pentru consiliere experte în specialități sexuale
Când te gândești că depravații de parlamentari au voit să le facă pensii speciale și consilierilor, dar și consilierelor de tipul „Salteluței” Gorghiu. Să le aranjeze pe viață după asudarea lor babiloniană de la locul de muncă. Dar să vedem ce-a putut emana trâmbița noastră asurzitoare a Ierihonului mioritic:
„Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine: „Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă.” Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil… Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, totul românesc…”, a afirmat Diana Șoșoacă într-un live la BZI, preluată de Știri pe Surse.

Destrăbălarea parlamentarilor, boală veche și fără leac
De fapt subsemnatul, autor al acestui articol, îmi aduc aminte că prin 97-98 vechiul și multideputatul brașovean, Vasile Bran, deputat cu vreo cinci mandate, îmi spunea șoptit referindu-se la apucăturile depravate ale colegilor săi parlamentari la o vizită a mea la Casa Poporului, locul său de muncă, exact ce spune Șoșoacă astăzi „Și-o trag ăștia pe aici prin birouri ca la balamuc!” se confesa Bran.
Iată pentru ce au murit fraierii la Revoluție, pentru ca astăzi destrăbălații de parlamentari, nu toți, dar majoritatea, să se înșurubeze în sinecuri bănoase, în afaceri de corupție și în consiliere și secretare destoinice și flexibile moral, dornice de afirmare pe firmamentul dezmățului sexual de partid și de stat.

Libiu Mateescu

COMENTARII

 1. Tovarășul Barbu sexul produce rating…
  Ți a venit și ție o idee tovarășe.
  Ce timpuri…
  Acum o vedem …
  dar nu e …
  Vorba lui Mihai Eminescu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.