Daţi ,,lupilor”…jar!

Daţi ,,lupilor”…jar!

0 803
Luni, 16 martie este o zi importantă pentru hocheiul braşovean…Hocheiştii de la Corona Braşov Wolves, vor încerca să îşi valorifice experienţa şi valoarea, în meciul decisiv cu Dunărea Galaţi, din semifinalele campionatului naţional. Noutatea de ultimă oră, este organizarea unui cuplaj la Galaţi, unde se vor disputa ambele semifinale ale campionatului naţional.
Este o iniţiativă a echipei Steaua Bucureşti, ai căror jucători se tem să nu le fugă…gheaţa de sub patine, după ce au fost egalaţi la general, de Progym Gheorghieni, în semifinala campionatului naţional (2-2).
Cum patinoarul din Cârţa, acolo undeau jucat ,,steliştii” acasă, este în judeţul Harghita şi cum este de presupus că Progym Gheorghieni ar fi fost încurajată la Cârţa de mulţi fani, în meciul decisiv, Steaua a încercat un artificiu, la limita regulamentului (!?).
Astfel, Steaua a cerut (şi a obţinut!) ca meciul decisiv să se dispute la…Galaţi ! În această situaţie, oraşul de la Dunăre va găzdui mâine meciurile decisive, pentru accederea în finala campionatului naţional de hochei, astfel:
Ora 17,30 : Corona Braşov Wolves – Dunărea Galaţi
Ora 20,30 : Steaua – Progym Gheorghieni
Referitor la ,,lupii” Braşovului, aceştia s-au pregătit intens, au un moral bun şi speră să realizeze pasul decisiv, pentru calificarea în finală, după ce au reuşit să întoarcă rezultatul, în urma unor evoluţii superioare, faţă de precedentele. Cele două victorii, ca la tenis (6-1, 6-1), au arătat care este de fapt diferenţa dintre Corona Braşov Wolves şi Dunărea Galaţi…Fanii hocheiului braşovean aşteaptă acum ca ,,lupii” să mănânce…jar, să fie, într-adevăr,…,,lupi”, iar titlul să poposească din nou la poalele Tâmpei
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.