Dascalii de la clasa zero sunt in plina evaluare

Dascalii de la clasa zero sunt in plina evaluare

0 173
Invatatorii de la clasa pregatitoare dar si de la alte forme de invatamant sunt in plina evaluare a activitatii de predare si invatare. In 18 centre metodice din Brasov au avut loc microcercuri pedagogice in care dascalii au prezentat proiectele de la clasa. Elevii rromi din Cutus au fost in excursie la Cetatea Crizbav si au invatat in natura despre natura.
Microcercul de la Scoala numarul 5 a fost organizat ca un real schimb de experienta intre scoli din mediul rural si cele din mediul urban. Au participat la microcerc 50 de dascali din 7 unitati scolare.
Picii de la clasa pregatitoare au desenat cum au stiut ei mai bine anotimpul toamna, au invatat sa comunice si sa deseneze fructe si legume. Invatatorul de la clasa este multumit de cum s-au descurcat micutii in primele 2 luni de scoala.
La microcerc au participat si dascalii din doua unitati din mediul rural Scoala din Crizbav si cea din CutuÅŸ. Acestia au venit cu filmul unei iesiri in aer liber in care elevii de etnie rroma au invatat despre natura , au vizitat cetatea Crizbav si s-au distrat.
Activitatea cercului pedagogic s-a bazat pe abordarea integrata a predarii iar concluziile metodistilor care au evaluat fiecare proiect vor trasmite rezultatele la Inspectoratul Scolar.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.