Darren Cahill, despre Simona Halep: „Inca nu ne cunoastem suficient de bine”

Darren Cahill, despre Simona Halep: „Inca nu ne cunoastem suficient de bine”

0 437

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Indian Wells si Miami, iar urmatoarea competitie oficiala la care ar trebui sa ia parte este FedCup, acolo unde Romania va juca impotriva Germaniei, pe 16 si 17 aprilie, Cluj-Napoca. „Inca nu ne cunoastem suficient de bine, e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente”, a precizat Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei. 

„Comunic mult cu Simona in timpul meciurilor, ea apeleaza des la time-out-uri pentru ca are nevoie de sprijin. Inca nu ne cunoastem suficient de bine, astfel ca e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente, astfel incat pe viitor sa stiu cum sa pregatim fiecare meci. Simona Halep si Darren Cahill

Dar este doar un lucru de moment, in curand nu o sa ma mai vedeti prea  des pe teren in timpul meciurilor.
In turneele de Grand Slam „coaching-ul” este interzis, astfel ca Simona trebuie sa invete sa isi rezolve singura problemele.
Dar pentru a sti cum sa o ajut inaintea meciurilor trebuie sa inteleg ce simte in timpul lor”, a explicat australianul, conform tennis.com, sustine Digisport.

Prima competitie WTA la care Simona va evolua dupa eliminarea de la Miami va fi turneul de la Sttutgart (se va disputa in perioada 18-24 aprilie).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.