DANS SPORTIV Concurs la Brasov

DANS SPORTIV
Concurs la Brasov

0 82

Pentru prima oara in istoria Brasovului, in 2010, Sala Sporturilor va gazdui Transylvanian Grand Prix, un concurs international de dans sportiv.
La eveniment vor participa peste 2000 de sportivi din 20 de tari ale lumii, 20 de arbitri internationali, iar competitiile se vor desfasura pe parcursul a trei zile si vor cuprinde 32 de sectiuni.
Brasovenii vor avea placerea de a admira perechi de sportivi din topul 50 mondial, iar la Gala IPDSC vor fi prezente cateva dintre cele mai bune perechi de dansatori profesionisti ale lumii.
Invitata de onoare la acest eveniment este Hanna Kartunnen din Finlanda, care va performa live duminica, 3 octombrie, in mai multe show-uri.
Campioana mondiala la Showdance impreuna cu Alex da Silva, Hanna este o dansatoare pasionala care a cautat mereu sa isi depaseasca propriile limite. In domeniul dansului sportiv, Hanna are un palmares bogat, reusind, pe parcursul a celor 20 de ani de dans, sa ajunga campioana mondiala la latino cu fostul ei partener, Paul Killick.
Pretul unui bilet de intrare este:
Vineri, 1 Octombrie (Competitii Nationale) – 20 lei
Sambata, 2 Octombrie – 40 lei
Duminica, 3 Octombrie – 40 lei

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.