Dăncilă s-a RĂZBUNAT pe Șerban Nicolae! Cine urmează?

Dăncilă s-a RĂZBUNAT pe Șerban Nicolae! Cine urmează?

1 139

Isărescu face o nouă victimă – liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a fost demis din această funcţie în cadrul unei şedinţe CEx PSD (3 iulie a.c.). Cauza principală – fricţiunile cu noul preşedinte al PSD pe tema rererealegerii guvernatorului BNR. La aceasta se adaugă probabil și faptul că a concurat, prin candidatura depusa la conducerea PSD, pe doamna Viorica Vasilica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a început execuțiile oamenilor care nu au plecat capul în fața ei. Era de așteptat. Mai ales că a și candidat împotriva ei la Congres. Prin astfel de decizii, PSD se îngroapă singur. Probabil urmează deputatul Liviu Pleșoianu.

Pentru că nu a susţinut decizia coaliţiei de nominalizare a lui Mugur Isărescu pentru încă un mandat la şefia BNR, Şerban Nicolae a intrat în dizgraţia conducerii PSD şi a fost demis din funcţia de lider al grupului de senatori PSD. Cu alte cuvinte, Șerban Nicolae a trebuit să plătească pentru demnitatea de care a dat dovadă.

„Niciun senator nu a exprimat o asemenea susţinere. De altfel, erau circulate mai multe informaţii, nu erau foarte corecte, cum că domnul Mugur Isărescu ar fi propunerea altor grupuri parlamentare sau ar avea susţinerea acestora.
Niciun senator PSD nu a spus că îşi doreşte să îl susţină sau nu a găsit un argument pozitiv pentru a-l susţine pe domnul Isărescu. Nici nu ai un termen de comparaţie, dacă domnul Isărescu a fost guvernatorul BNR în ultimii 30 de ani nu avem cu ce compara decât cu propria prestaţie.
La ora actuală este în exerciţiul unui mandat dat de parlamentarii PSD”,
a precizat Şerban Nicolae când a fost întrebat dacă îl va susţine pe Mugur Isărescu.

COMENTARII

  1. Aceasta imbecila va conduce Romania dupa modelul scroafei Merkel si va deschide granitele tarii misulmanilor in speranta ca va fi invitata la conferintele Bilderberg.
    Faptul ca a cedat la presiunea bozgorului si a schimbat codul administrativ in favoarea UDMRului este clar ca PROASTA SATULUI impreuna cu TRADATORUL Tariceanu vor ceda Ardealul HUNILOR iar barbarii vor ucide toti romanii ca sa bea din craniile lor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.