Dan Voiculescu ar putea fi eliberat mult mai repede din închisoare, deşi...

Dan Voiculescu ar putea fi eliberat mult mai repede din închisoare, deşi a fost condamnt la 10 ani în dosarul ICA !

0 443

DESIGUR SI VOICUESCU BENEFICIAZA  DE… facilitatea de a executa o treime din pedeapsă, cu perioada scăzută pentru cărţile scrise, cu munca depusă în penitenciar şi cu certificat de bună purtare. Astfel, el ar putea fi acasă în decembrie 2016, adică după numai doi ani şi jumătate de închisoare (un sfert din pedeapsă).

Potrivit sursei citate, având în vedere că a împlinit 60 de ani şi poate face doar o treime din pedeapsă, Voiculescu poate fi eliberat după 40 de luni de închisoare, în jurul datei de 8 ianuarie 2018. În plus, pentru fiecare două zile de muncă la o carte, condamnatului i se scad trei zile de detenţie, dar nu mai mult de o lună.

Cele patru cărţi scrise deja îl scot acum pe data 8 septembrie 2017. Dacă mai scrie încă şase lucrări ştiinţifice (câştig de şase luni din pedeapsă) şi mai şi lucrează la atelierul de tâmplărie din penitenciar (în jur de două luni câştig din pedeapsă), mogulul ar mai putea scădea opt luni din pedeapsă. Asta ar însemna că ar fi liber de Crăciun, în 2016, scrie reportervirtual.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.