Dan Puric isi lanseaza cartea la Brasov

Dan Puric isi lanseaza cartea la Brasov

0 68

Libraria „Okian” din Brasov va primi oaspeti de seama vineri, 9 mai 2008. „Cine suntem”. Asa se numeste cartea bine-cunoscutului actor, regizor si om de cultura Dan Puric, care va veni personal la lansarea cartii sale in Brasov. Evenimentul va avea loc incepand cu orele 17.00.
„Cine suntem?” este o carte despre „taina identitatii personale si comunitare traita si exprimata in si prin persoana autorului”. Titlul volumului este dat de un capitol din carte al carui continut il reflecta pe cel al unei serii de conferinte cu acelasi nume, sustinute de autor la Bucuresti, Cluj, Oradea, Arad, Iasi si Constanta.
„Antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman, astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic intr-un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr-o dimensiune a timpului – si aceea distorsionata – inseamna moartea lenta, dar sigura a identitatii”, spune Dan Puric in cartea sa.
Volumul este publicat la editura Platytera si va fi disponibil in librarii cu un pret incepand de la 18 lei. Dan Puric conduce Compania Passe-Partout, pe care a infiintat-o in anul 1999.

Alte evenimente la Libraria Okian
Seria „Dialogurilor credintei” continua la Libraria Okian, joi, 8 mai, incepand cu orele 18.30. Libraria brasoveana revine cu doua filme clasice: primul este Falling in Love (1984), o comedie de dragoste cu Robert De Niro si Meryl Streep. Proiectia va avea loc marti 6.mai de la ora 18.30. Al doilea va fi difuzat joi 8 mai de la ora 18.30 se numeste „Ora 25” si ii are in distributie pe Anthony Quinn, este regizat de Henri Verneuil si este o ecranizare a romanului Ora 25 al lui Virgil Gheorghiu.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.