Dan Petrescu este noul antrenor al lui Kayserispor

Dan Petrescu este noul antrenor al lui Kayserispor

0 23

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj în luna noiembrie, după trei campionate câștigate cu ardelenii. După ce a petrecut o vacanță la Dubai, Dan Petrescu a ales să semneze cu Kayserispor, care era ultima clasată în Turcia.

Dan Petrescu va câștiga 500 de mii de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. Are un contract pe șase luni, cu o clauză de prelungire de un an și jumătate. Antrenorul român a fost prezentat luni oficial la Kayserispor și îi asigură pe turci că se va bucura pentru salvarea de la retrogradare la fel ca pentru cele trei titluri consecutive cu CFR Cluj

„În calitate de antrenor care a fost campion trei ani la rând, știu că este dificil, deoarece am venit la o echipă care a fost în căpdere. Dar când voi face această sarcină în mod corespunzător, voi îndeplini o treabă de care mă voi bucura la fel ca de câștigarea campionatului. Am venit aici pentru o sarcină dificilă, așa cum a spus președintele nostru. Suntem expuși riscului. În calitate de antrenor în viață, știu că este dificil să vin la o echipă care este în cădere. Dar când voi face această sarcină în mod corespunzător, voi realiza o slujbă pentru care voi fi fericit la fel ca în cazul câștigării titlului. Nu am făcut niciodată promisiuni în nicio echipă pentru care lucrez. Am lucrat în multe țări, sunt acum aici în Turcia. Știu că este o ligă dificilă, voi face tot posibilul pentru a avea succes. Să câștig cele mai importante puncte pentru Kayserispor. Am văzut că există un spirit de echipă în ultimele două jocuri. Sunt sigur că vom reuși. După acest meci, putem privi situația și putem consolida stafful. Cred că vom face pași spre a deveni o echipă cu obiective mult diferite, nu o echipă care rămâne în ligă anul acesta și se află pe linia de cădere anul viitor”, a spus Dan Petrescu.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.