Dan Nica acuza categoric fraudarea alegerilor

Dan Nica acuza categoric fraudarea alegerilor

0 64

Dan Nica intreaba rhetoric: “A fost sau nu a fost fraudã?”
Si tot el raspunde: “Daca a fost, a fost o fraudare masiva, sistematica si coordonata. Numarul mare de voturi falsificate ne arata ca si Bin Laden, daca ar fi candidat, iesea presedinte in aceste conditii”, a declarat, ieri, Dan Nica.
„A fost vorba de o fraudare masiva, sistematica si coordonata. Numarul mare de voturi care au fost falsificate ne arata ca si Osama Bin Laden, daca ar fi candidat, iesea presedinte in aceste conditii”, afirma categoric Dan Nica.
Poate nici n-ar fi fost asa de rau sa fi candidat sis a fi ajuns presedinte pe meleaguri mioritice insusi Bin Laden. Ar fi salvat bugetul tarii, venind cu siruri intregi de camile, incarcate cu aur si bani. Dar asa, Basescu ce adduce? Moaca de sobolan cu hahaitul stupid si privirea de sarpe veninos.
Dar sa revenim la Dan Nica. Potrivit social-democratului, „este nevoie sa avem o decizie a Curtii bazata pe probele si dovezile care au fost prezentate si sa redam sentimentul de incredere pe care ar fi trebuit sa-l aiba multi dintre cetatenii din Romania si din strainatate care au votat corect. Votul lor a fost profund denaturat de cei care au incercat sa falsifice pe orice cai, cu orice mijloace, mergand de la fals la dare de mita, la trecutul mortilor pe listele de votare, a copiilor minori, a lucrurilor pe care niciodata nu le-am crezut posibile, inclusiv falsificarea proceselor verbale ale rezultatelor votului”
Si, in context si legat de votul din diaspora, sa amintim cum la Paris au votat, la o sectie speciala, deci cu obligativitatea de completare a unui formular pe proprie raspundere, plus restul procesului de votare, ar fi votat peste 3.000 de personae, adica aproape de cinci ori mai multi decat in Gara de Nord sau de la Drept.
Ce sa mai zici?

Dan Bota.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.