Dan Ilie Barna este una din surprizele …publicitare ale Uniunii Salvaţi România...

Dan Ilie Barna este una din surprizele …publicitare ale Uniunii Salvaţi România (USR)

1 295

Inainte de ultimele alegeri parlamentare.,individul era Secretar de stat la banosul Minister al Fondurilor europene, sibianul a dat cariera de tehnocrat pe una de politician, ca viitor deputat de Sibiu, din postura de deschizător de listă. Dan Badea este expert în fonduri europene şi a făcut bani frumoşi şi de pe urma statului, prin  firmele sale.
În iunie 2016, la două săptămâni după ce a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, Dan Barna a … ieşit din firma pe care o înfiinţa în 2007, printre alţii, alături de Dumitru  Jaliu, rămas în prezent unic asociat al Grupului de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL Bucureşti. Firma şi-a mărit de şase ori cifra de afaceri în ultimii trei ani fiscali, de la 1,7 milioane lei în 2013 (cu 10 angajaţi) la 4,2 milioane lei în 2014 (14 angajaţi), pentru a ajunge la 10,6 milioane lei în 2015 (28 angajaţi). Şi profiturile au crescut exponenţial: de la puţin peste 13.000 lei în 2013, la 365.000 lei în 2014 şi peste 780.000 lei în 2015, an în care firma raportează, totuşi, şi datorii de 1,7 milioane lei.
Specializat în consultanţă şi formare profesională pentru atragerea fondurilor europene, Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL a derulat afaceri bănoase şi cu numeroase instituţii de stat.
Aşa se face că firma patronată de Dan Barna a primit  un număr de opt contracte prin licitaţie, în valoare totală de 604.134,21 euro, la care se adaugă o cumpărare direct, de 29.946,95 euro. Cel mai important client al fostului secretar de stat, viitor deputat USR, a fost MAI, de la care societatea lui Barna a încasat 248.560,51 euro.

De asemenea, Judeţul Ialomiţa a contribuit la creşterea firmei cu 218.281,98 euro, în timp ce Ministerul Justiţiei a oferit un contract de 96.469,53 de euro, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţeganu” din Cluj Napoca a parafat cu Barna o înţelegere de 31.352,05 euro şi Ministerul Dezvoltării Regionale i-a încredinţat un contract de 9.470,14 euro. Cât despre procedura de cumpărare directă, aceasta a fost aleasă de Prefectura Constanţa, în toate cazurile de mai sus fiind vorba despre servicii de formare profesională şi organizare de seminarii.

Asociatul lui Barna, în scandalul „scriitorilor” din puşcării: În 2007, Dan Barna a pus bazele Grupului de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRLîmpreună cu Ana Laura Buzatu, Dumitru Dragoş Jaliu şi George Horia Ioan Ionescu, administrator fiind Olguţa Dana Totolici. Aceasta a mai lucrat sau încă lucrează, pe diferite funcţii de conducere, la coloşii GDF Suez şi OMV Petrom, în timp Dumitru Dragoş Jaliu este conferenţiar universitar doctor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). La rândul său, George Horia Ioan Ionescu este profesor doctor la Universitatea Româno Americană.
Potrivit unei informări a Ministerului Justiţiei, Ionescu a făcut parte din comisia alcătuită din trei profesori de la Universitatea Româno Americană care au dat avize şi au recomandat în scris eliberarea unor deţinuţi pentru cinci lucrări scrise de aceştia după gratii.
Dan Barna are 40 de ani, este formator, avocat şi evaluator independent de proiecte Phare. În perioada mai- noiembrie 2016 a fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, fostul său şef, Cristian Ghinea, fiind şi el candidat USR

 

COMENTARII

  1. Barna este un homosexual mascat (are o sotie cum a avut si Lenin) dupa ce a furat fondurile europene s-a retras din acesta „afacere” si impreuna cu un grup de homosexuali si lesbience au format USR-ul, un partid fara linie politica care i-a lumina din sperma jidanului paranoic soros.
    USR ca si PNL sant partide de tradatoti care nu apara interesele romanilor asa cum procedeaza PSD si ALDE. USR si PNL executa ordinele jidanului controlat de CIA si talharii ucigasi de la Rothschild care vor sa transforme omenirea in sclavii lor prin globalism.
    PSD si ALDE sant considerate partide POPULISTE si sant aspru criticate fiindca vor sa rezolve problemele de saracie a romanilor.
    USR si PNL vor sa distruga familia formata din barbat si femeie asa cum a dat-o DUMNEZEU si s-o inlocuiasca cu familii de homosexuali sau lesbience care de fapt sant persoane pervertite sexual fiindca numai 1% dintre ei au o boala care nu le permite sa faca sex cu persone de sex opus. USR si PNL vor sa inlocuiasca familia normala cu acesti bolnavi sau pervertiti sexual, vor sa vanda tara borfasilor din UE sau USA pe nimic cu spaga in buzunarele lor si nu sant interesati de nevoile romanilor fiindca ii considera niste sclavi care i-au ales si care trebuie sa moara. USR si PNL sant TRADATORI si nu trebuie sa-i votam.
    Orban (PNL) este JIDAN-SRI, fratele lui Orban si Sigfrid Muresean sant agenti ai BND – seviciului german de intelijenta – fiindca nemtii nu dau burse studentilor straini fara sa devina agenti BND.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.