Dan Gîrtofan: „Un loc doi, cât o victorie”

Dan Gîrtofan: „Un loc doi, cât o victorie”

0 157

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au încheiat pe locul doi Raliul Aradului, etapa a doua în Campionatul Național de Raliuri. Giri și Tudor au avut o evolu ie constantă la Arad, reu ind să gestioneze foarte bine atât lupta cu adversarii, cât și pe cea cu probele în elătoare ale cursei arădene. „Este un loc 2 cât o victorie”, a spus Dan Gîrtofan.

Brașoveanul a povestit cum a decurs pentru el și Tudor etapa arădeană: „Suntem foarte bucuroși pentru acest loc 2 de la Arad. Este un nou podium pentru noi la un raliu care ne place foarte mult. Am început un pic mai prudenți cursa, asta pentru că nu apucasem să facem niciun test cu mașina pe macadam. Am mărit însă ritmul de la o probă la alta și asta s-a văzut cel mai bine pe «specialele» de sâmbătă dimineață. Atunci am nimerit și anvelopele care trebuiau pe acele probe cu leauri și foarte mult noroi. Pe final, am încercat să gestionăm avantajul pe care-l aveam față de locul 3, în condițiile în care suprafața de rulare se stricase foarte rău. Ultima probă a fost una din cele mai dificile de macadam pe care am concurat în cariera mea. Mă bucur că am reușit să ne menținem un avantaj suficient care să ne ofere posibilitatea de a termina Raliul Aradului pe locul al doilea și să luăm puncte importante”.

Gârtofan a mai adăugat că „totul a funcționat foarte bine la Arad pentru noi. Colaborarea cu Tudor a fost perfectă, mașina a fost pregătită foarte bine de către băieții din echipa tehnică, toul a fost așa cum ne dorim la fiecare la raliu. Deja ne gândim cu mare încredere la următorul raliu”.

Raliul Aradului a fost unul foarte bun și pentru Andrei, fiul lui Gârtofan, care a câștigat întrecerea la clasa RC2N (fosta grupă N), după o evoluție entuziasmantă.  „Andrei a făcut raliul perfect și îl felicit pe el și pe Doru pentru victorie. Sunt sigur că vor mai urma și altele”, a încheiat Dan Gîrtofan

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.