Dan Gîrtofan, distracție la maxim în ,,Winter Rally Covasna” 2020

Dan Gîrtofan, distracție la maxim în ,,Winter Rally Covasna” 2020

0 75

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza s-au întors la treabă, pentru un nou sezon competițional, care a debutat cu o cursă de tradiție, Winter Rally Covasna. O etapă, care nu contează în campionat, dar care atrage din ce în ce mai mulți concurenți ce vor să „se dezmorțească” după pauza competițională. Winter Rally Covasna 2020 a fost în weekend, primul prilej pentru Giri și Tudor de a se întoare în cockpit-ul Škodei Fabia R5, pentru o reacomodare, dar și pentru o mică distracție. Fără vreo miză anume, ci doar cu gândul de a savura singurul raliu pe zăpadă din an, cei doi brașoveni au avut o evoluție sigură, fără evenimente, care le-a adus la final un loc 4 la general.

„A fost foarte fain, cum se spune pe la noi prin Ardeal. Ne-am distrat la maxim. De altfel acesta a fost și obiectivul nostru: să ne simțim bine și să ne bucurăm de un raliu pe zăpadă, organizat foarte bine. A adus foarte mult cu o etapă de campionat mondial și asta spune multe de oamenii din organizare și de cât de mult a crescut Winter Rally Covasna. Probele au fost foarte faine, chiar dacă spre final s-a mai înmuiat un pic zăpada. A fost un weekend care ne-a readus pofta de a parcurge probe speciale și de a concura într-un raliu frumos”, a declarat Dan Gîrtofan.

La „distracția” de la Winter Rally Covasna a luat parte și Andrei Gîrtofan, alături de Doru Vraja, care au încheiat pe un loc 9 în clasamentul general.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.