Dan Gartofan si-a adjudecat Raliul Brasovului

Dan Gartofan si-a adjudecat Raliul Brasovului

0 109

Startul primei etape din Campionatul National de Raliuri s-a dat la sfarsitul saptamanii trecute la Brasov. Aici pe o vreme excelenta dar si un traseu foarte bun Brasov-Poiana Brasov si Poiana Brasov-Rasnov, pilotul brasovean Dan Gartofan a reusit sa castige aceasta etapa. Cu atat mai bine si fericit sa simtiti „Giri” cu cat victoria a venit in fata propriilor suporteri, care l-au incurajat pe toata perioada concursului.

A fost o intrecere dominata de Dan Girtofan, chiar daca brasoveanul a luat startul cu un nou copilot, Adrian Berghea. Locul secund i-a revenit castigatorului din 2005, Bogdan Marisca, care a avut probleme cu turbina masinii.
Maniera in care „Giri” a dominat disputa din Raliul Brasovului, prima etapa a editiei 2007 a CRR, n-a lasat nici un moment loc de dubii in ceea ce priveste invingatorul, brasoveanul demonstrand, din nou, ca atunci cand este in plenitudinea fortelor, iar masina ii functioneaza la parametri optimi, este greu de invins in fata propriilor suporteri.
„Sunt foarte fericit ca am putut concura aici la Brasov. Este un traseu fantastic si cred ca toti pilotii au fost mulutmiti de conditiile oferite de organizatori. Ma bucura faptul ca am castigat la Brasov la mine acasa, dar mai este un drum lung de parcurs. Sper sa continui in aceeasi maniera”, a afirmat Gartofan la sfarsitul cursei.
Clasamentul general al cursei se prezinta in felul urmator:,br>
1. Gartofan/Berghea
2. Marisca/Itu
3. Ungur/Jucan
4. Tempestini/Pulpea
5. Leu/Campeanu
6. Aur/Hangu
7. Pitigoi/Csomortani
8. Ionescu-Cristea/Dumitriu
* Clasamentul general al pilotilor:
1. Gartofan – 10 p.
2. Marisca – 8 p.
3. Ungur – 6 p.
4. Tempestini – 5 p.
5. Leu – 4 p.
6. Aur – 3 p.
7. Pitigoi – 2 p.
8. Ionescu-Cristea – 1 p.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.