Dan Dinu aduce Dunarea la Brasov

Dan Dinu aduce Dunarea la Brasov

0 121

In perioada 8 – 20 martie va avea loc in orasul nostru, la libraria Okian, expozitia expozitia “DUNAREA – de la Padurea Neagra la Marea Neagra” a fotografului Dan Dinu. Cei interesati pot vizita pe parcursul expozitiei libraria brasoveana, zilnic, intre orele 10-18.
Fotograful aduce brasovenilor o adevarat capodopera care urmareste povestea fluviului, de cand ia nastere din cele trei izvoare din Muntii Padurea Neagra si pana la varsarea in Marea Neagra prin spectaculoasa Delta a Dunarii. Astfel, pe parcursul calatoriei generate de expozitie, vizitatorii vor avea ocazia sa faca cunostinta cu Germania cu ale ei localitati pitoresti si vor putea vedea cum un mic rau de munte se transforma cu ajutorul afluentilor si reuseste sa sparga muntii din cale la Altmunthal sau Kelheim. Apoi va fi urmarita calatoria Dunarii prin Viena, Bratislava si Budapesta.
Asa cum era de asteptat un loc aparte al expozitiei il va avea Delta Dunarii. Asa ca cei care vor sa vada Dunarea de la formare pana la varsarea in Marea Neagra, strabatand opt tari, patru capitale si cateva zeci de orase, fara a mai pune la socoteala zonele rurale si cele naturale, o pot face prin intermediul a 50 de lucrari in format 30×45 printate profesional.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.