Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea au primul INTERVIU la Făgăraş

Dan Bordeianu şi Ionela Nedelea au primul INTERVIU la Făgăraş

0 329
 
Dan Bordeianu ÅŸi Ionela Nedelea vor începe turneul maraton al piesei de teatru „Interviu” la FăgăraÅŸ, pe 18 aprilie 2013, de la ora 19.00, pe scena Casei de cultură.
„Interviu” – o piesă a regizorului olandez Theo van Gogh, ecranizată ultima dată în 2007 (cu Sienna Miller ÅŸi Steve Buscemi în rolurile principale) – este pusă în scenă, anul acesta, pentru prima dată în România, de către Sorin Militaru, un regizor cu un CV impresionant ÅŸi foarte multe premii în palmares, caracterizat de critica de specialitate ca fiind talentat ÅŸi nonconformist.
Piesa aduce în prim plan dialogul protagoniÅŸtilor – când înÅ£epător ÅŸi brutal, când sensibil sau superficial – care ajunge să releve cele mai ascunse secrete ale celor două personaje. In teorie, unul ÅŸtie să joace teatru, celălalt să pună întrebări.
Singurul judecător al situaÅ£iei va fi publicul, care va decide dacă între protagoniÅŸti se naÅŸte un război ce trebuie câÅŸtigat prin orice mijloace sau o poveste de dragoste cu năbădăi, care se înfiripă timid.
Publicul este provocat sa aibă răbdare ÅŸi să înÅ£eleagă jocul psihologic al Interviului .  
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.