Dan Barna apără din răsputeri ruinele fumegânde ale PNRR-ului lui Ghinea

Dan Barna apără din răsputeri ruinele fumegânde ale PNRR-ului lui Ghinea

1 20

Respins de Comisia Europeană ca fiind incoerent, inconsistent și deplasat de la prescripțiile europene, Planul Național de Redresare și Reziliență în valoare de 30 de miliarde de euro, se află, precum Cartagina în 146 B.C.,în pericol de anihilare.
Criticile oficialilor europeni au fost reci și neîndurătoare la adresa României datorită incompetenței sau relei voințe a ministrului Fondurilor Europene, pluseristul Cristian Ghinea, autorul surogatului de proiect PNRR. PSD n-a întârziat să evoce apocaliptic dezastrul iminent pentru România în cazul în care planul ar fi respins definitiv de conclavul Comisiei Europene de resort.
Dezorientați de previzibilul eșec catastrofal al pierderii zecilor de miliarde de euro ce urmau să intre în sipetele ONG-urilor soroșiste din România, Barna și Ghinea au contraatacat PSD-ul din răsputeri, cerând umil pact național și Silentio Stampa pe tema PNRR.   

„Am vazut PSD atacand aproape iresponsabil ( PNRR n.r.), prin aproape toate vocile. Este o necesitate sa fie sustinut de tot spectrul politic (…) mesajele politicianiste nu ajuta”, a constatat  Barna, pregătindu-se patetic și neconvingător de culpabilizarea din nou a Ciumei Roșii în cazul prăbușirii PNRR.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. I-auzi la prăpădiți! Vor liniște și pace….
    NU, TATI, SĂ VADĂ TOT BOBORUL CÂT SUNTEȚI DE PRĂPĂDIȚI ȘI INCOMPETENȚI!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.