Damian Draghici – in concert la Brasov

Damian Draghici – in concert la Brasov

0 107

Damian Draghici va sustine un concert extraordinar jazz in Gott Pub din Brasov, duminica, 1 mai 2011, incepand cu ora 20:00.
Damian Draghici nu poate fi prins in tipare, in ceea ce priveste publicul caruia i se adreseaza.
Cele 17 albume realizate, Premiul Grammy obtinut, colaborari cu nume ca Richard Marx, Hans Zimmer, David Foster sau aparitia ca si cap de afis alaturi de James Brown, Joe Cocker, Shaggy, Cyndi Lauper, Zucchero, The Gipsy Kings, Roger Hodgson (Supertramp) si The Pointer Sisters pentru turneul Night of the Proms (Noaptea Balurilor) sunt suficiente pentru a defini un muzician de exceptie.
Damian Draghici este unul dintre naistii desavarsiti ai lumii, un vizionar in muzica, penduland fara efort intre muzica electronica, jazz, rock, trance, gypsy, clasic si post hip-hop.
Trupa sa, Damian & Borthers, este renumita pentru modul spontan si dinamic in care abordeaza muzica tiganeasca, impletind acordurile traditionale cu influente comtemporane de pe tot cuprinsul lumii.
Damian&Brothers propun un concept muzical unic, ce pastreza vie pasiunea tiganilor, imbogatind-o cu sound-uri si ritmuri noi, pentru a reinventa de fiecare data o poveste unica, reala, despre energie, viata si iubire.
Improvizatiile trupei readuc in prezent tipare vechi de sute de ani, pe care le alatura rock-ului, jazz-ului, flamenco-ului sau muzicii electronice.
Pentru alte informatii si rezervari la concertul din Brasov: 0268 / 47 22 03

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.